Annonce

Drama i ny sejr
jubel_RMB-herlev_10_161012_BP.jpg
Foto: Arkiv
Ishockey Rødovre Mighty Bulls vandt for tredje gang i streg, da EfB Ishockey blev slået med 4-2 efter en dramatisk afslutning i Rødovre Skøjte Arena. Målmand Sebastian Dahm blev efter et slagsmål med en modstander sendt i bad.

Rødovre Mighty Bulls-EfB Ishockey 4-2
(2-1, 1-0, 1-1)
09:15 1-0 Mathias Bau (Schultz, Rådde)
17:11 2-0 Mike Daugulis (Christensen, Ekström)
18:23 2-1 Lasse Holgaard (Christensen, Nikiforuk)
36:22 3-1 Adrian Ekström (Smidt, Astrup) pp1
42:52 3-2 Daniel Villadsen (Mosienko)
45:02 4-2 Anders Schultz (Christensen) sh1
Udv.: RMB 5×2, EfB 6×2
Game misconduct: Sebastian Dahm (RMB) og Dennis McCauley (EfB)
Skud: 32-23 (9-7, 13-7, 10-9)
Tilskuere: 821

Det er en god periode, Rødovres tyre er inde i. Den tredje sejr i træk blev tildelt Olaf Ellers mandskab fra Esbjerg, der ikke for alvor truede Mighty Bulls i tirsdag aftens opgør i Rødovre Skøjte Arena.

Annonce

Kampen sluttede med en situation, der kostede Sebastian Dahm og Dennis McCauley game misconduct. Rødovres keeper havde følt sig provokeret i et par situationer, og helt berettiget steppede han op og fortalte provokatøren fra EfB, McCauley, et par sandheder.

Rødovre lagde fint ud i kampen, hvor Mike Rådde stod for den første gode test af udeholdets svenske målmand, den noget usikre Daniel Sperrle.

Indledningen på kampen var ikke den mest underholdende, dertil var der for mange fejlafleveringer og uinspireret spil. Tyrene slog dog til cirka halvvejs i perioden, da Mathias Bau udnyttede sin store selvtillid til at køre solo og udspille målmanden med et træk til venstre.

Rødovre fik et par muligheder i powerplay uden at imponere. Til gengæld gik det bedre i fem mod fem, for godt tre minutter før pausen fandt Mikael Christensen med en præcis pasning Mike Daugulis foran målet i en to mod en-situation. 2-0 til tyrene.

Stor klasse
EfB Ishockey fik reduceret med godt halvandet minut til pausen. Lasse Holgaard styrede et slagskud fra Jannik Christensen i mål til stillingen 2-1.

Der var gode muligheder i begge ender i anden periode. Andy Contois fik blandt andet en friløber, men i den situation var den svenske keeper fremragende.

EfB spillede sig frem til nogle gode chancer, men Sebastian Dahm viste stor klasse alle gange. Spillets kvalitet var meget svingende, og kampen kunne gå begge veje i denne fase.

Små fire minutter før pausen øgede Adrian Ekström til 3-1 i powerplay tæt under mål. Det var som en forløsning for Mighty Bulls, da tomåls-føringen gav lidt luft.

Udeholdet havde bestemt ikke mistet håbet på point denne aften. Små tre minutter inde i kampens sidste periode reducerede vestjyderne for anden gang i kampen til stillingen 3-2 med et velplaceret skud oppe i det lange hjørne.

Kort efter kom tyrene i undertal, men det forhindrede ikke holdet i at kæmpe sig til en faceoff i offensiv zone. Her sendte Mikael Christensen pucken hen til Anders Schultz, der midt for mål baskede pucken ind på Daniel Sperrle til 4-2.

Målmand fik nok
Mathias Bau fik publikum op af stolene i et par situationer, hvor han legede med modstanderne og efterfølgende kom frem til afslutninger. Den høje forward imponerer næsten hver gang, han træder ud på isen.

Jeff Terminesi fik vel nok sæsonens hidtil mest mærkværdige udvisning, da han tre minutter før tid måtte i straffeboksen for – ja, ingenting… Der var i forvejen sendt en EfB-spiller samme vej, og Olaf Eller valgte en timeout med godt to et halvt minut igen – og trak efterfølgende målmanden ud.

Kampens mest ophedede situation fandt sted omkring 75 sekunder før slutfløjt. Sebastian Dahm var i et par omgange blevet ’provokeret’ af modstandernes Dennis McCauley, og det fandt den stærke keeper sig naturligvis ikke i. Han tog selv affære og fortalte amerikaneren et par alvorsord, som resulterede i et større slagsmål spillerne imellem.

Dahm og McCauley blev begge korrekt sendt i bad med en game misconduct, og unge Frederik Jakobsen fik dermed lidt over et minuts spilletid for tyrene.

Fortjent sejr
EfB satte et sidste forsøg ind, men heldet for det trængte hold udeblev, og så kunne Mighty Bulls juble over 4-2-sejren og tredje gevinst i træk.

Sejren var, som forrige tirsdag mod Herlev Eagles, helt fortjent. Gæsterne var reelt set ikke en stor trussel for tyrene, der med 2-0-føringen på et tidligt tidspunkt skabte et godt fundament for sig selv.

Rødovre Mighty Bulls hænger på i toppen af AL-Bank Ligaen og har 15 point efter otte kampe på fjerdepladsen.

NHL-spilleren Jannik Hansen landede tidligere på dagen i Danmark og overværede matchen fra tilskuerpladserne sammen med sin familie. Rødovre-drengen påbegynder træning med Mighty Bulls onsdag formiddag.

Rødovre Mighty Bulls skal i ilden igen fredag aften i Vojens, hvor et af ligaens tophold, SønderjyskE, venter kl. 19.30 i SE Arena.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top