Annonce

Det er svært´at være 11 år
krumme_1.jpg
Forestillingen Krummerne tager udgangspunkt i bøgerne af samme navn, som var en sand landeplage i 1990’erne. Foto: Presse
teater Historien om Krumme og hans lettere forvirrede familie kan nu for første gang opleves på de skrå brædder. Forestillingen 'Krummerne' spiller i Viften på onsdag.

Thøger Birkelands børnebogsserie om familien Krumborg blev i midten af 90’erne udødeliggjort, da Regner Grasten lavede flere film om den lettere forvirrede familie.
Nu kan man så opleve historien om familien Krumborg fra scenekanten. Teater Vestvolden har lavet de folkekære film om til musikteater om livet i en såkaldt almindelig familie.

Samme forfatter
I teaterudgaven er udgangspunktet det samme som i 90’erne. Her møder man stadig faderen, som er lærer og skolens klovn, moderen, som er pædagog og hele tiden under videreuddannelse, deres oprørske teenagedatter Stine, lillebroderen Grunk og selvfølgelig 11-årige Mads Krumborg kaldet krumme, som er forelskert i Yrsa.
Forfatteren bag krummefilmene, John Stefan Olsen, har leveret manuskriptet til stykket, og på rollelisten kan man bl.a. opleve Ken Vedsegaard der nok mest er kendt for sin rolle i ‘Krøniken’. Det er Rødovre Teaterforening der præsenterer ‘Krummerne’, og billetter kan bestilles via viften.dk.
Man kan læse mere om stykket og Rødovre        Teaterforening på
www.roedovreteater.dk

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top