Annonce

De næstbedste SOSU´er
sosu-skills_04_041012_BP.jpg
Nanna og Louise kvalificerede sig lige netop ikke til DM i Skills. Foto: Brian Poulsen
sosu Det blev til en flot andenplads, da Louise Riis og Nanna Rosenvold viste Rødovreflaget i regional SOSU-dyst.

Hvert år kæmper forskellige faggrupper i at blive landets bedste i de såkaldte DM i Skills. For Louise Riis og Nanna Rosenvold blev regionsmesterskaberne en ufrivillig holdeplads.
Her viste Louise og Nanna deres faglige kunnen i en række komplekse opgaver. De skulle blandt andet udføre korrekt injektion og instruere i brug af astmamedicin over for patienterne Knud og Thomas, spillet af professionelle skuespillere.
“Louise og Nanna løste opgaverne med åbenlys høj faglighed, empati og respekt for patienterne,” sagde dommerne.

God forberedelse
Louise Riis mener dog stadigvæk, at andenpladsen kan bruges til noget.
“Det var rigtig sjovt at være med, men vi lærte også en masse af at træne så intenst med vores lærere, og jeg tror, at vi er klædt rigtig godt på, når det snart går løs med de rigtige eksaminer,” siger Louise, der hurtigt glemte alt om nerver.
“Skuespillerne var rigtig dygtige og opgaverne var meget realistiske, så man glemte hurtigt, at der var mere end 100 tilskuere, dommere og fotografer, som rendte rundt i hælene på en. Det er lidt ligesom hverdagen måske bliver, når man er færdigudlært. Man ved aldrig helt, hvad den vil bringe,” siger hun filosofisk.

Annonce

FAKTA

• Louise Riise og Nanna Rosenvold er begge elever på sosu-assistentuddannelsen på SOSU C. Louise Riise er ansat og bor i Rødovre, Nanna Rosenvold er ansat i Rødovre og bor i Valby.

• I alt 5 hold fra 3 Social- og Sundhedsskoler i Region Hovedstaden dystede i årets regionsmesterskaber i SOSU Skills.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top