Annonce


Dan Rasmussen VVS misbrugt i svindelsag
politi-1_130309_BP.jpg
Rødovre Lokal Nyt har i dagens avis et billede af politiaktionen fra Nyholms Allé, hvor man kan se Dan Rasmussens logo i baggrunden, men firmaet har altså intet med politisagen og millionsvindlen at gøre. Foto: Arkiv
POLITI Dan Rasmussen VVS har intet med millionsvindlen fra Nyholms Allé at gøre. Firmaet flyttede fra adressen tilbage i maj måned, men de nye ejere fik aldrig udskiftet skiltet. ”Vi har intet med den bygning at gøre mere,” lyder det fra indehaver Dan Rasmussen.

Det er ikke al reklame, der er god reklame. Sådan tænker autoriseret VVS installatør Dan Rasmussen i disse dage. Forleden anholdt politiet flere personer på Nyholms Allé i en stor aktion om svindel for mindst 35 millioner kroner på den tidligere adresse for hans virksomhed i Rødovre. Men Dan Rasmussen har intet med sagen at gøre. Tværtimod.

”Vi er en sund og ansvarlig virksomhed som i tre årtier har serviceret kunder i Rødovre og omegn, så jeg blevet mildest talt rystet, da jeg så politiets bil holde foran mit gamle skilt på Nyholms Allé,” siger Dan Rasmussen, der desværre allerede har mistet flere kunder på grund af et billede i Rødovre Lokal Nyt.

Annonce

Men Dan Rasmussen og hans firma har intet med sagen at gøre. Svindlerne, der overtog adressen 1. maj i år, valgte nemlig at Dan Rasmussens firmaskilt fortsat skulle pryde facaden, selvom VVS-firmaet altså var fraflyttet. Rødovre Lokal Nyt har i dagens avis et billede af politiaktionen fra Nyholms Allé, hvor man kan se Dan Rasmussens logo i baggrunden, men firmaet har altså intet med politisagen og millionsvindlen at gøre.

”Vi lod bare skiltet og lystavlen hænge, så de nye ejere selv kunne udskifte bogstaverne,” forklarer Dan Rasmussen og fortsætter:

”Vi er en seriøs virksomhed, og vi har intet med den sag at gøre,”

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top