Annonce

Byge af sigtelser mod 21-årig mand
narko-modelbillede1_180207_.jpg
En 21-årig mand blev i sidste uge sigtet for flere ting, da han blev stoppet på Egegårdsvej. Bl.a. for at køre stofpåvirket i bil. Foto: Modelfoto
politi En 21-årig mand blev sigtet for tre ting, da han blev stoppet af politiet på Egegårdsvej i onsdags.

Politiet observerede onsdag den 26. september kl. 18.42 en brugsstjålet bil holde parkeret på Egegårdsvej. Imens politiet var til stede kom to personer hen til bilen og kørte væk. Det fik politiet til at standse bilen, og det viste sig at være en klog beslutning. Den 21-årige blev nemlig ikke kun sigtet for brugstyveri af bilen, han blev også sigtet for at køre stofpåvirket og uden kørekort. Politiet fandt også tyvekoster i bilen, men manden nægtede tyveri, ligesom han også nægtede at have stjålet bilen og køre stofpåvirket. Han erkendte dog at køre uden kørekort.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top