Britisk bookmaker på Damhustorvet
torvekiosken.jpg
Nu er der gode nyheder til spilleentusiaster af spil- og sportsvæddemål i Rødovre. Fremover tilbyder Torvekiosken i Rødovre også spil fra den britiske bookmaker Stanleybet. Foto: Privat
1-X-2 Den britiske bookmaker Standleybet er rykket fysisk ind i byen. Hos Torvekiosken på Damhustorvet kan man fremover spille på alt fra Formel 1 til cykelløb.

Danske Spil (tidl. Dansk Tipstjeneste, red.) har altid været synonym med odds, ciffertips og halvgarderinger. Danske Spils spilmonopol blev imidlertid brudt den 1. januar i år, og siden har flere udenlandske bookmakere frit kunne tilbyde spil på det danske marked.
Bookmakerne har indtil videre kun opereret på Internettet, men det briti-ske firma StandleyBet rykker nu fysisk ind i Torvekiosken på Damhustorvet.  
“Vi har startet samarbejdet med Stanleybet, fordi vi ønsker at give vores spillere et alternativ til online spillesteder. Stanleybet har ry for at have nogle af markedets bedste odds, og jeg er sikker på at samarbejdet vil øge vores kundestrøm betydeligt,” forklarer indehaver af kiosken, Cem Akoglu.

I hele Europa
I dag er den britiske bookmaker repræsenteret i over 2.000 butikker i Europa. Stanleybet er allerede tilstede i flere europæiske lande som Tyskland, Italien, England og altså nu også hos Torvekiosken i Rødovre.
“Aftalen med Torvekiosken, som er et af mange nye samarbejder, sammen med vores konkurrencevenlige odds, skal styrke os som aktør på det storkøbenhavnske marked.” siger Piet Klein, landechef for Stanleybet i Danmark.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top