Annonce

Bliv sund med Julie
julie.jpg
Ernæringsekspert og personlig coach Julie Koch vil fremover guide læserne gennem de mange forskellige sundhedstendenser. I denne uge stiller hun skarpt på det meget populære stenalderkost, og fortæller historien om Karen, der er gået fra at være sen-geliggende til at gennemføre en ironman. Har du spørgsmål, har Julie svar. Skriv til Julie på julie@rnn.dk. Foto: Privat
sundhed Ernæringsekspert og personlig coach Julie Koch vil hver måned guide læserne igennem de nyeste sundhedstendenser, og svare på spørgsmål, som kan give dig og din familie en sundere livsstil.

Du ved det godt. Du skal spise sundt og motionere mere. Men hvad er fup og hvad er fakta. Hvordan finder man ind og ud af sundhedsjunglen? Svaret er lige så nemt, som det er godt. Man lytter til vores nye sundhedsguide, Julie Koch.
Hun er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed, er kendt af de fleste som personlig træner og coach gennem snart ti år. Men hun er også nybagt moder med to nylige halve og et helt Ironman-løb på CV´et.
Men vigtigst af alt, så er hun Rødovre Lokal Nyts nye sundhedsguide. I avisen vil hun sætte slankekure og sundhedstips under lup, og hun vil hjælpe Rødovreborgerne til et sundere liv.

Spørg på Facebook
På vores hjemmeside rnn.dk og på Facebook vil hun svare på spørgsmål og komme med gode tips.
“Jeg går selv meget op i sundhed, både hvad an-går kost og motion. Jeg har gennem mine år som personlig træner og vægttabscoach hørt mere forvirring end overbevisning fra mine klienter. Dagligt skal vi gennem medierne høre og forholde os til nye sundhedstiltag, som hver gang lover os et sundere og længere liv. Men forvirrer det ikke mere end det gavner, når de råd man troede på, konstant forandres,” spørger Julie.
 
Hvad skal du spise?
Fremover bliver det dog mest læserne, der stiller spørgsmålene, og Julie, som giver svarene. Også selvom det ikke altid bliver lige let.
“Selvom jeg er uddannet indenfor ernæring og sundhed, kan jeg også blive forvirret, derfor vil jeg overføre min viden til Rødovre Lokal Nyt`s læsere! Hvordan bør vi spise, og hvordan bør vi motionere? Jeg vil prøve at skelne mellem fup og fakta, og give dig gode råd til en sund hverdag,” siger Julie, der er meget interesseret i at høre netop din historie.
Har du forgæves forsøgt at tabe dig, eller har du nået dit fysiske mål? Så skriv til Julie og del din historie eller dine spørgsmål med os og læserne, så vi sammen kan gøre Rødovre til et lidt sundere sted. “Jeg vil gerne høre hvordan du lever, og hvad sundhed er for dig. Der-udover kan du stille spørgsmål via Facebook. Så har du en sund historie eller spørgsmål så skriv på vores Facebook side eller skriv en mail til julie@rnn.dk,” siger Julie, der ligesom, når hun træner, glæder sig helt vildt til at komme i gang.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top