Annonce

Bliv kommunal leverandør
aftale.jpg
Foto: Bee-Line
erhverv Rødovre Erhversforening inviterer til møde om, hvordan man kan blive leverandør til Rødovre Kommune.

Rødovre Erhvervsforening inviterer torsdag den 1. november foreningens medlemmer til  morgenmøde. Her kan de blive klogere på, hvordan man leverandør til Rødovre Kommune. På morgenmødet vil repræsentanter fra Rødovre Kommune fortælle om kommunens indkøb og udbud af varer og tjenesteydelser.
Mødet finder sted hos Kailow A/S på Fjeldhammervej 5-9 torsdag den 1. november fra kl. 08.00 til 09.00. Hvis man som medlem af Rødovre Erhvervsforening ønsker at høre mere om, hvordan man kan blive leverandør, skal tilmelding ske senest den 29. oktober til kim@kailow.dk

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top