Annonce

Bilister må væbne sig med tålmodighed på Rødovrevej
asfalt-roedovrevej_01_05101.jpg
Når det sidste lag asfalt bliver lagt på Rødovrevej, vil kørebanen blive hævet med to til tre centimeter, og dermed vil afstanden fra kørebane til kantsten blive normaliseret. Foto: Brian Poulsen
trafik Bilister på Rødovrevej må spejde langt efter jævn asfalt og vejstriber. "Vi forventer at det bliver ordnet i år," lyder det fra udvalgsformand.

Håbløst, farligt og grimt var blot nogle af de tillægsord lokale borger brugte til at beskrive den del af Rødovrevej, der strækker sig fra Jyllingevej og slutter ved Rødovre Skole.
Græsarealerne i midterrabatten synes at være færdiganlagt, men høje kantstene, ujævn asfalt og manglende vejstriber har fået flere bilister til at se rødt.
De mange bilister, der hver dag benytter Rødovrevej, må dog væbne sig med tålmodighed, for der kan gå flere måneder inden arbejdet er færdigt.

Ordnet i år
Formanden for Teknik- og Miljøudvalget, Svend Erik     Pedersen (F), forventer at strækningen vil være helt færdiganlagt i år.
“Der skal gå et stykke tid fra man lægger den første asfalt, inden man lægger det endelige slidlag på vejen. Den nuværende asfalt skal nå at sætte sig, så der ikke kommer ujævnheder der fører til store regnpytter, når det sidste lag asfalt kommer på,” forklarer Svend Erik Pedersen, inden han tilføjer:
“Teknikerne ville helst have ventet til næste år, men de seneste meldin- ger går på, at det bliver ordnet i år,” siger han.
Hvad synes du om trafiksaneringen af Rødovrevej? Deltag i afstemningen her på siden.

Annonce
Kommentarer

2 kommentarer om “Bilister må væbne sig med tålmodighed på Rødovrevej”

 1. Palle Toftemann siger:

  Svend Erik Pedersen må have misforstået noget.
  Der er ikke lagt asfaldt på denne strækning som skal afvente slidlaget.
  Det er den gamle asfaldt som stadig ligger her med de mange ujævnheder.
  Hvorfor kunne man lægge slidlag på den strækning mellem Jyllingevej og Slotsherrensvej i samme øjeblik som anlægsarbejderne var færdige.
  Denne strækning er i øvrigt udført på en hel anden måde med fine overkørsler
  selv til den mindste parcel.
  Vi der bor på Mariehøj skal hver dag forcere høje overkørsler. For at komme ind og ud skal man over en brostensbelægning som virker utrolig uhensiksmæssig.Mariehøj er trods alt den mest trafikerede sidevej til Rødovrevej.

 2. Thomas Andersen siger:

  Mangler kommunen penge på denne side af nytår? Det er da ikke normalt at vejen skal sætte sig. Eller er arbejdet ikke udført korrekt. Så ville der jo være udført test, med enten troxler eller minifaldlod for kontrol af bæreevnen. Og man kunne færdiggøre asfalt arbejdet straks.
  Skal dyrehospitalet rives ned? Der er jo lagt asfalt og sat lyssignaler ind på deres forplads.
  Hvad er tanken med at føre trafikken frem i to vognbaner ved kryds. For at fortsætte med en bane kort efter. Er det for at starte et race ved hvert stop?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top