Annonce

Bedre indstilling gav sejr
jubel_RMB-herlev_10_161012_BP.jpg
Rødovre Mighty Bulls jubler over en af scoringerne i sejren på 4-1 over lokalrivalerne fra Herlev Eagles. Foto: Brian Poulsen
Ishockey Rødovre viste en helt anden indstilling på hjemmebanen mod Herlev end i forrige kamp foran egne tilskuere. ”I dag kom vi for at spille, og det var nok den største forskel i forhold til sidste hjemmekamp,” siger målscorer Ulrich Linnet efter sejren over Herlev.

Kampen var knap nok begyndt, før pucken lå bag Herlevs målmand til stillingen 1-0.

”Vi kom godt fra start og forholdsvis hurtigt foran. Jeg synes, Herlev hang bagefter hele kampen. Det var ligesom, håbet slap op for dem efter vores sidste mål, og vi fortsatte bare i samme tempo,” siger målscoreren til 4-1, Ulrich Linnet.

Annonce

”I det vi kom foran, synes jeg faktisk, at det var os, der gjorde det godt, og ikke Herlev, der var dårlig. Det var os, der satte tempoet og gjorde, at de ikke kunne følge med.”

Rødovre fik taget revanche for blamagen på hjemmebane mod Aalborg i sidste uge, og holdet så mere veloplagt ud.

”Vi var mere klar i dag end mod Aalborg. I dag kom vi for at spille, og det var nok den største forskel i forhold til sidste hjemmekamp,” siger Linnet og forklarer, hvordan sejren ikke kom i fare i tredje periode.

”Når man er foran med tre mål, tænker man forsvar først og får lukket af. Så skal man nok få chancer til at lave flere mål, men det vigtigste er at lukke ned bagved. Det var det, vi talte om efter anden periode.”

Sætte tacklinger
Ulrich Linnet figurerer i fjerdekæden med Patrick Rasmussen, og de to har for vane at køre hårdt på i hvert eneste skift, de får af cheftræner Brad Gratton.

”Vi gør det godt sammen og har også siden grundspillets start vist, at vi sagtens kan spille med på det her niveau. Som fjerdekædespiller er det tit sådan, at man skal ind og give luft til de andre spillere, sætte tacklinger og spille hårdt. Det synes jeg også, vi gør, og spiller generelt nogle gode skift og skaber chancer. I alt har vi fire rigtig gode kæder,” lyder det fra Herning-drengen.

Tyrene fik overbevist hjemmepublikummet om, at de ikke gik forgæves på en aften, hvor flere tilskuere formentlig havde valgt en aften på sofaen med fodboldlandskampen Italien mod Danmark.

”Vi har talt meget om, at vi skulle steppe op på hjemmebane og vise, at vi skal vinde sådan nogle kampe her. Og det synes jeg egentlig også, vi gjorde i dag,” slutter Ulrich Linnet efter matchen.

Fedt at få chancen
En af de nye backer på Rødovres hold i indeværende sæson, blot 16-årige Matias Lassen, fik masser af spilletid i sejren over Herlev.

”Vi spillede en rigtig god kamp, og jeg fik pænt med spilletid. Vi scorede fire mål, så det var jo rigtig godt,” siger han og fortsætter.

”Vi forecheckede og tacklede dem hårdt, og så gad de ikke spille mere til sidst. Og så kunne vi køre den stille og roligt hjem.”

Han har allerede imponeret med sin kompromisløse spillestil og går en stor fremtid i møde, hvis han kan holde dampen oppe i de kommende år.

”Det er rigtig fedt at få chancen på holdet her i så ung en alder, og så er det bare om at gribe den. Jeg synes også, det går fint i dag. Mine holdkammerater er gode til at hjælpe mig derude, og både målmand, backer og angribere hjælper mig på vej,” forklarer Lassen.

”Man vil have mere og mere for hver kamp, der går. Det er om at klø på og vise, at man skal blive brugt.”

Han har som syvende back naturligvis også haft en del minutter på bænken og har derfra, såvel som på isen, været vidne til en godkendt sæsonstart af Rødovre Mighty Bulls.

”Vi har fået en god start på sæsonen og hentet nogle point på udebane. Vi har fået en rigtig god start på udebane, og nu skal vi også fortsætte på hjemmebane. Overordnet er det gået fint i vores kampe, og har blandt andet fået to gode point i Herning,” slutter Matias Lassen med et stort smil.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top