Annonce

Årets Ildsjæl
aarets-ildsjael_09_011211_B.jpg
Familien Tillebæk vandt prisen sidste år. Foto: Brian Poulsen
pris Rødovres vigtigste pris uddeles før jul. Men hvem skal have den?

Tiden er ved at løbe ud. Ikke for det frivillige arbejde, som blomstrer i Rødovre, men for personer, som gerne vil indstille frivillige til at modtage Årets Ildsjæl. Prisen skal ses som et ønske om at skærpe opmærksomheden for det frivillige sociale arbejde, der bliver udført i kommunen, og alle kan indstilles.
Men man skal skynde sig. Fristen for at indstille en ildsjæl, der har gjort en stor forskel, er nemlig allerede den 26. oktober, og det er vigtigt at få så mange gode indstillinger som muligt.
“Jeg plejer at kalde den Rødovres vigtigste pris, for det mener jeg faktisk, at det er,” sagde formand for Socialudvalget, Britt Jensen (A), da prisen skulle uddeles sidste år. Siden er der løbet meget vand i åen, men prisen og ikke mindst arbejdet, der ligger til grund for den, er stadigvæk lige vigtigt. Men hvem har gjort den største forskel, eller fortjener den ekstra hyldest for sin indsats, som prisen, der får følgeskab af 5000 kroner, er et udtryk for?

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top