Annonce

Accepterer ikke dumme udvisninger
RMB-Odense_58_260112_BP.jpg
Foto: Arkiv
Ishockey Når Rødovre Mighty Bulls i aften ude møder Odense Bulldogs, accepterer cheftræner Brad Gratton ikke, at holdet tager dumme udvisninger som i kampen mod Frederikshavn.

Første kamp i sæsonen mod Odense Bulldogs løber af stablen i aften på Fyn. Rødovre har fået fem point i tre kampe, og kan fortsætte den tilfredsstillende start mod de fynske hunde.

I straffeslagssejren på hjemmebane over Frederikshavn i tirsdags tog tyrene hele ni to-minutters udvisninger. Det skal ikke gentage sig på Fyn.

Annonce

”Drengene skal være fokuseret og blive væk fra straffeboksen. Vi skal ikke tage nogle dumme udvisninger – det vil jeg ikke acceptere. Ni udvisninger i den seneste kamp var alt for meget, men til gengæld havde vi et rigtig godt undertalsspil,” RMB-cheftræner siger Brad Gratton.

Sekspoints-kamp
Odense har et point mere end Rødovre og har spillet en kamp mere.

”Odense er på hjemmebane, og det bliver en slags sekspoints-kamp. Efter den kamp vil man begynde at kunne se tendenser i ligaen. Normalt efter fem-seks kampe begynder man at kunne se en lille forandring,” siger Gratton og fortsætter.

”Jeg tror stadig på, at ligaen bliver meget tæt. I øjeblikket kan et hold springe fra niende- til femtepladsen meget hurtigt. Så alle kampe er vigtige for os, og sidste år spillede vi godt på udebane.”

Ifølge coachen kunne antallet af point have været større med lidt bedre disciplin.

”Jeg er sikker på, at drengene er klar til kampen. Holdet er sultent. Vi skulle have vundet den første kamp mod SønderjyskE, ligesom mod Frederikshavn. Hvis vi var blevet ude fra udvisningsboksen var det muligt. I fem mod fem er vi gode, på nær når vi læner os tilbage og ikke gør det, vi skal,” slutter Brad Gratton.

Mighty Bulls har alle spillere klar til opgøret, der begynder kl. 19.30 i Bryggeriet Vestfyen Arena. Hoveddommerne bliver Brian Nørgaard Janum og Rasmus Toppel.

Reaktioner fra opgøret kommer i løbet af lørdag formiddag her på rnn.dk.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top