Annonce

Accepterer ikke beslutning
damhus-tivoli.jpg
Ejeren af Damhus Tivoli har gjort det meget klart. Tivoliet er en sovepude der hører fortiden til. Alligevel kæmper en ny forening med næb og klør for at få Damhus Tivoli bevaret. På avisens hjemmeside rnn.dk har man i sidste uge kunne deltage i en afstemning om tivoliets fremtid. Og flertallet af brugerne på rnn.dk stemmer for en bevarelse af Damhus Tivoli. 53 procent mener, at tivoliet skal bevares, mens 32 procent mener at stedet skal rives ned og erstattes med boliger. Vi følger sagen om Damhus Tivolis tæt, og skriver når der sker noget i sagen Foto: Red.
damhus tivoli Støtteaktion mod lukningen af Damhus Tivoli samlede over 100 mennesker. “Alle disse protester kan ikke overhøres,” lød det fra scenekanten i søndags.

Ejeren af Damhus Tivoli, Tommy Wessmann, kan ikke få økonomien til at løbe rundt i tivoliet, men den besked tager en ny forening ikke for gode varer. Forenin- gen for Damhus Tivolis Bevarelse gennemførte i søndags en protestaktion mod den planlagte lukning af Damhus Tivoli. Foreningen mener slet og ret, at ejeren har en kulturhistorisk pligt til at drive tivoliet videre, eller sælge det videre til nogen som   gerne vil drive det. 
 På sæsonens sidste åbningsdag mødtes over 100 mennesker ved scenen i Damhus Tivoli for at visse deres utilfredshed med luknings- og nedrivningsplanerne.
“Alle disse protester kan ikke overhøres. Hverken af politikere eller af Damhus Tivolis ejere. Vi vil ikke acceptere at ejerne river Damhus Tivoli ned. Vi vil ikke have bebyggelse af beton på dette charmerende sted,” tordnede en af foreningens stiftere Hanne- Tove Hæklund fra scenekanten i  Damhus Tivoli.

Kommentarer

3 kommentarer om “Accepterer ikke beslutning”

 1. LisGraae siger:

  Så må Tommy Wessmand komme ned nogle tiltag som lokker flere til tivoliet…

  Det var der jeg slog mine folde i mine unge dage… Min far spillede på duer samme sted…
  Sådan et sted må ikke forsvinde….

  Jeg bor i Vordingborg, men kører ofte forbi…men vil gene komme på besøg……

  Reklamer for Damhus Tivoli.. på nettet, på Facebook, i aviser m.m. såkommer folk..

  Venlig hilsen
  Lis Graae

 2. Steen Petersen siger:

  Damhus tivoli skal bevares – vi mødes i Damhus Tivoli til foråret.
  Vi glæder os

  Steen Petersen og familie

 3. O. Hansen siger:

  Er folk da fuldstændig kugleskøre.
  Man kan da ikke tvinge en ejer til nogetsomhelst.
  Hvis man er så interesseret i at Damhus tivoli, som jeg sådan set er glad for, skal bevares så kunne man jo lave en støttegruppe, selv smide penge i og købe det.
  Selvfølgelig kan man ikke tvinge en mand til at sælge til en der vil drive tivoliet videre, det vil jo være Stasi metoder.
  Put your money where your mouth are, det betyder noget i stil med. Hvis i er så interesserede så køb det dog selv.
  Lad være med at pådutte alle andre hvad de skal.
  P.S. Jeg glæder mig til der kommer noget nyt og spændende byggeri på stedet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top