Ydmyg tilgang til ny sæson
WEB_RMB-fan-jubel_110308_BP2.jpg
Foto: Arkiv
Ishockey Rødovre Mighty Bulls indleder den nye sæson i AL-Bank Ligaen med den efterhånden velkendte ydmyghed over for ambitioner og målsætninger. Økonomien har stadig førsteprioritet, fastslår direktør Brian Møller.

”Vi vil hellere overraske positivt end komme ud med de store armbevægelser.”

Sådan formulerer direktør i Rødovre Mighty Bulls, Brian Møller, tilgangen til sæson 2012/2013 i AL-Bank Ligaen. Ydmygheden er altså stadig herskende i Vestegnsklubben.

Annonce

Rødovre Mighty Bulls har i den forgangne sæson oplevet fremgang på hele tre parametre: sæsonkort, tilskuere (tredje år i træk) og tv-seere. Men klubben forsøger stadig at lokke flere interesserede til ishockey i Rødovre Skøjte Arena.

”Vi er meget aktive omkring de sociale medier, der har haft en meget større effekt, end vi har turdet tro på. Vi er aktive på Twitter og Facebook og sender nyhedsbreve ud. Vi har også været lidt uden for kommunen og haft en stand på et kræmmermarked for at lave reklame for ishockeyen,” siger Møller og fortsætter.

”Vi er også begyndt at lave besøg på skolerne i kommunen. Vi prøver hele tiden med nogle sikre tiltag, der ikke koster en masse penge, for at øge kendskabet til klubben. Vi prøver hele tiden på at tilpasse og tænke i nye baner.”

Forsøger at nytænke
Tilskuerne vil vanen tro kunne opleve livemusik i foyeren til fredags- og lørdagskampe, og den populære pauseunderholdning vil ligeledes fortsætte i den nye sæson.

”Der har været pænt salg i pauseunderholdningen til vores hjemmekampe, men vi kigger hele tiden på, om vi kan lave noget nyt. Vi får også masser af idéer fra folk, men vi har nytænkning af enkel vej. Vi gør helst kun noget, som er med til at forøge indtjeningen,” forklarer Brian Møller, der også glæder sig over, at hallen var fyldt et par gange i sidste sæson.

Der har været økonomisk fremgang i klubben i de seneste sæsoner, og det stræber klubben naturligvis efter at fortsætte med.

”Vi har igen i år overskud på driften, og det er vi temmelig stolte af. Men der skal arbejdes hårdt hele tiden, og der er ikke midler til at lave nogle store satsninger,” lyder det fra direktøren.

Skal med i slutspillet
Der er på den sportslige front blevet afstemt omkring målsætninger for sæsonen, og den er ikke meget anderledes end de forrige.

”Mange af holdene vest for Storebælt ser meget stærke ud på papiret, men vi har jo overrasket i de seneste par sæsoner. Vi er i klubben blevet enige om, at vi som udgangspunkt skal med i slutspillet igen, og så kan alt ske. Vi tror, alle hold kan slå alle,” siger Brian Møller og fremhæver en fordel ved Rødovres hold.

”Jeg synes måske, at holdet er stærkere i år ud fra den betragtning, at spillerne har spillet sammen i endnu en sæson. Det betyder jo, at systemerne er spillet endnu mere sammen. Herudover har vi været heldige og dygtige med at få nogle gode spillere ind.”

Brian Møller om holdets nye spillere:

Matias Lassen: Han har gået uimponeret til den og tager sin sport meget seriøs. Han spiller sikkert og simpelt.

Anders Schultz: Jeg forventer mig rigtig meget af ham. Han har overraset mig meget i træningskampene, og så arbejder han stenhårdt.

Jan Jarábek: Han er måske ikke en af de store profiler, men han virker også som en god spiller og er meget ydmyg.

Jeff Terminesi: Han har vist en god holdning og attitude både på og uden for banen. Der er blevet taget godt imod alle spillerne, og der er en god stemning.

Kommentarer

1 kommentar om “Ydmyg tilgang til ny sæson”

  1. Finn Lykke siger:

    Fint at klubben arbejder på den stille og rolige måde ved at bruge sociale medier, kræmmermarked, skolebesøg mm. Jeg tror det giver godt i længden, men det er et langt sejt træk. Og vi skal stadig ikke glemme, at mange af de tiltag vi supportere og andre foreslår skal udføres af frivillig og ulønnet arbejdskraft og der trækker de frivillige allerede et meget stort læs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top