Annonce

Vandt over sine venner
RMB-AaB-QF7-2012_54_110312_BP.jpg
Foto: Arkiv
Ishockey Rødovre-forwarden Anders Schultz scorede mod sine tidligere holdkammerater i Copenhagen Hockey, og han glæder sig samtidig over at være nået til semifinalen i pokalturneringen.

Anders Schultz tiltrådte i Rødovre Mighty Bulls inden denne sæson, og han er et friskt pust til tyrenes forreste kæde. I returopgøret mod Copenhagen lavede han tyrenes andet mål.

”Jeg synes, vi havde en god første periode, mens vi haltede lidt i anden periode. Jeg tror, vi slap gassen lidt og var ikke så meget med. Copenhagen fik lidt momentum og kom bedre med i kampen. Men vi spillede en god første og delvis anden periode, og så blev det lidt bedre i tredje periode,” siger han og fortæller om det specielle møde med rivalerne.

Annonce

”Der er altid tænding på mod Copenhagen, og det var da sjovt at spille mod vennerne, fra da jeg spillede her i Hvidovre. Det kan jeg rigtig godt lide, og der er ikke noget med at skåne modstanderne – man spiller bare fuldt ud.”

Flest chancer
Med samlet 6-3 er Rødovre klar til semifinalen, og det er fuldt fortjent ifølge det 20-årige talent.

”Vi havde flest chancer over de to kampe, vi skal være bedre til at score på dem. Copenhagen er et rigtig hårdtarbejdende hold, men vi var bare bedre over to kampe. Det er første gang, jeg er nået så langt i pokalen, så det er selvfølgelig stort for mig at være i semifinalen. Det er også stort for holdet, og nu skal vi prøve at gå hele vejen,” fortæller Schultz, da pulsen var kommet lidt ned efter sejren.

Rødovre har vundet de fleste træningskampe frem mod sæsonstarten i AL-Bank Ligaen. Alligevel er der ikke helt tilfredshed over optakten.

”Jeg synes godt, vi kunne have haft en bedre optakt til sæsonen. Vi har været lidt sløve i nogle momenter – i defensiven har vi haltet nogle gange, men ellers har det været en god start. To sejre er altid godt. Men der er stadig nogle systemer, vi skal arbejde på frem mod sæsonstart,” siger Anders Schultz, der glæder sig over at være en del af humøret på Rødovres hold.

”Jeg kan rigtig godt lide holdet, hvor der er mange gode gutter. Jeg er faldet godt til, og det er altid en fornøjelse at komme til træning og kamp.”

Bedre i returopgøret
Den eneste amerikaner hos Mighty Bulls, pointtyven Andy Contois, var dog pointløs tirsdag aften, men han var som altid en stor trussel for modstanderen.

”Vi spillede en bedre kamp i dag end i fredags. Vi kom tilbage til det simple spil fra sidste sæson og fik pucken dybt og på mål,” bemærker han og fortsætter.

”Vi er videre til semifinalen, og det er vores chance for at vinde noget. Det er sværere at vinde ligaen end cuppen, så vi er helt sikkert klar på at gå langt i cuppen.”

Contois trækker aldersgennemsnittet på holdet op, men han vurderer de mange unge spillere som byggestenen for succes i den forstående sæson.

”De unge spillere får mange minutter og vokser med opgaven. Spillere som Mathias Bau, Sebastian Bergholt og Ulrich Linnet er unge spillere, der vil få mere ansvar i år, og vi anser dem ikke rigtig længere som de unge spillere på holdet. De er alle sammen et år ældre og vil tage endnu et skridt i denne sæson, og det er på den måde, vi skal blive succesfulde,” slutter Andy Contois.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top