Annonce

Unge spillere har imponeret
RMB-herlev26_181011_BP.jpg
Foto: Arkiv
Ishockey Ifølge sportschef i Rødovre Mighty Bulls, Gert Hansen, er det ikke usandsynligt, at holdet får tilknyttet yderligere forstærkning. Han deler desuden ros ud til holdets yngste spillere, der har imponeret i optaktsfasens træningskampe.

Optakten til sæsonåbningen i AL-Bank Ligaen 2012/2013 har været noget nær optimal for Rødovre Mighty Bulls, der har fejet den meste modstand af vejen i testkampene.

”Det er gået rimeligt fornuftigt i forsæsonen, når man kigger på det resultatmæssige. Det, der er rigtig spændende nu, er, hvordan holdet og vi reagerer, når det bliver rigtig alvor. Det er positivt, at de nye er faldet godt ind på holdet, og at vi har et hold, der består af spillere, som har spillet sammen sidste år,” siger sportschef Gert Hansen.

Annonce

De sidste par sæsoner har Rødovre overrasket mange ved at avancere til slutspillet. Det er også den officielle målsætning i den nye sæson.

”Vores ambition og målsætning for sæsonen er, at vi skal i slutspillet. Så kan man spørge, hvor ambitiøst det er. Nu har vi to sæsoner i træk bevist over for os selv, at det er muligt at komme videre fra en kvartfinale, men at det er tæt. Og det kan sagtens være et mål igen,” lyder det.

Ledige pladser
Selv om sæsonen står for døren, er der stadig et par ubesatte pladser på tyrenes hold, der i alt tæller seks udlændinge.

”I øjeblikket har vi reelt en ledig plads på angrebssiden og på backsiden. Vi ser selvfølgelig på, hvad der kan dukke op af muligheder til de pladser. Vi er aktive med at se, om der er noget, der rører sig. Så det kan ikke udelukkes, at vi finder en 12. angriber eller en ottende back,” siger sportschefen og fortsætter.

”Man skal have for øje, at det ikke bliver en eventuel ny spiller i den tunge ende af lønskalaen. Det vil blive en backup og supplement til truppen i tilfælde af skader og sygdom. Det kan også blive spillere, som vi kan se et potentiale i på sigt.”

Med ansættelsen af assistenttræner Klaus Mønster har Brad Gratton fået et sæt ekstra øjne til træning og kamp.

”Det er i allerhøjeste grad en støtte og hjælp omkring det sportslige, at vi har fået en hjælpetræner til ’Grats’ og hans arbejde. Det er rigtig godt, at der altid er en assistenttræner, som kan gå ind og bakke op – specielt under kampene,” udtaler Gert Hansen.

De unge har imponeret
De yngste på RMBs hold har imponeret sportschefen og vil med stor sandsynlighed også gøre sig gældende på holdet fremover.

”Vi er meget tilfreds med den indsats, Frederik Jacobsen har ydet i de kampe, han har været med i. Han har gjort det utrolig godt, så vi er meget rolige omkring målmandssituationen,” siger Gert Hansen og afslutter med at vurdere RSIK-spillerne.

”Vi har også set nogle positive takter fra Mikkel Sørensen og Emil Rasmussen, som har været inde og supplere i nogle af kampene – som den 12. forward vi mangler. Dem vil vi givetvis se mere til i løbet af sæsonen.”

Gert Hansen fortæller endvidere, at backen Morten Allesøe har døjet med en ’lower body injury’, men han skulle efter sigende være med i sæsonpremieren på fredag mod SønderjyskE.

Gert Hansen om de nye spillere hos RMB:

Matias Lassen, back, 16 år:
Vi har lavet en toårig aftale med Matias. Han har gjort det rigtig godt. Han er en stille og rolig person, der er meget moden sin alder taget i betragtning. Det er en positiv overraskelse med ham.

Anders Schultz, forward, 20 år:
Han har tidligere vist sine kvaliteter i både Rødovre og Copenhagen og har i allerhøjeste grad indfriet vores forventninger i forhold til indstilling og personlighed. Men vi er også tilfreds med hans indsats på banen.

Jan Jarábek, back, Slovakiet, 23 år:
Han er kommet ind fra højere qua den situation, som er opstået. Han er absolut en fuldgyldig erstatning for det hul, der opstod. Han kan måske endda give os en ekstra dimension i powerplay. Han har den fordel for os, at han er højreskytte, og dem har vi ikke ret mange af.

Jeff Terminesi, back, Canada, 25 år:
Han har helt klart indfriet vores forventninger – især i forhold til hans pasningsspil, der er glimrende og har givet en ekstra dimension. Så det er absolut godkendt.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top