Annonce

Uheld skyld i skolebrand
brand-nyager-skole_03_18031.jpg
Brandskaderne på Nyager Skole har beløbet sig til over en halv million kroner Foto: Brian Poulsen
politi Politiets efterforskning af skolebranden på Nyager Skole fra marts måned viser, at branden ikke var påsat, men opstod som følge af uforsigtighed.

Københavns Vestegns Politi var overbevist om, at der var tale om en påsat brand, da et cykelskur gik op i røg, og dele af en gymnastiksal blev sodskadet tilbage i marts måned. 
Politiet har afsluttet sagen om branden på Nyager Skole, og de er kommet frem til, at branden ikke var påsat med fuldt overlæg, men derimod opstået ved et uheld.
Politiet snakkede ellers om flere arnesteder i dagene efter branden, men den senere efterforskningen har altså  vist, at der kun var tale om et brandsted.
“Der har siddet en gruppe unge mennesker og røget nogle cigaretter ved et bord/bænke-sæt. Der er så gået ild i skuret og ilden har senere bredt sig til den ene gymnastiksal,” lyder det fra lokalpolitiet i Rødovre.

15-årig sigtet
Politiet mener, at branden er opstået ved et uheld og derfor har man valgt at sigte én person efter beredskabsloven og ikke straffeloven. Der var flere unge samlet på skolen, og den 15-årige er sigtet alene i sagen, da han som den eneste var over 15 år. Rødovre Lokalpoliti oplyser i øvrigt, at ingen af de implicerede unge har tilknytning til Nyager Sko

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top