To gange ‘the double’
RFC_herrer-broenderslev_DM-finale_78_210412_BP.jpg
Her løfter Rødovre Floorball Clubs herrer pokalen ved sidste sæsons triumf. Foto: Brian Poulsen
Årets Idrætsudøver Rødovre Floorball Clubs herrer har været uovervindelige de seneste to sæsoner, og det har resulteret i to gange ’the double’.

Der var ikke den store tvivl om, hvem der skulle have prisen som Årets Idrætsudøver(e). Rødovre Floorball Clubs herrer viste på ny i den forgangne sæson, at de kan levere det ypperste i den bedste danske række. De vandt for anden sæson i træk ’the double’ – pokalturneringen og Danmarksmesterskabet.

Det var en flok begejstrede spillere, trænere og ledere, der kunne modtage en fortjent hyldest foran 400 mennesker i Rødovrehallen. Formand Thomas Laugård fortæller, hvad udmærkelsen betyder for klubben.

Annonce

”Det er et kæmpe rygklap og en anerkendelse af vores klub, at vi har modtaget denne pris. Spillerne blev utrolig glade og stolte, og efter to gode sæsoner med hårdt arbejde og ’the double’ er vi meget stolte over prisen,” siger han.

Unikt trænerteam
Succesen i sæson 2011/2012 kom i hus takket være et stærkt team, der arbejdede for succesen.

”Vi vandt ’the double’ på grund af et unikt trænerteam og et super godt hold, der kæmpede røven ud af bukserne for hinanden. Vi havde en god blanding af bundrutinerede folk og unge, sultne talenter. Ud over det havde vi fire-fem specialister, der bare stepper op og leverer, når det gælder,” udtaler Laugård.

Det er dog på lidt andre forudsætninger, at RFC indleder den forestående sæson i landets bedste række.

”Vi har mere eller mindre skiftet hele trænerstaben ud til denne sæson, og så er der et par spillere, som er stoppet. Målet er først og fremmest at komme med i slutspillet. Endelig håber vi selvfølgelig også, at prisen kan være med til at skaffe lidt flere sponsorkroner,” slutter Thomas Laugård.

Rødovre Floorball Club blev ved afslutningen af sidste sæson hædret på flere fronter. Tre af holdets spillere, målmand Mike Trolle, back Martin Erichsen og center Jacob Andersen, blev udtaget til Årets Hold, Årets Spiller blev Martin Erichsen og så blev Kasper Sindt kåret til Årets Træner.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top