Annonce

Smal sejr i sæsonpremiere
RH_herrer-kammefjorden_180312_BP.jpg
Foto: Arkiv
Håndbold Den nye sæson i 2. division blev resultatmæssigt indledt på bedste vis for Rødovre Håndboldklubs herrer. Holdet tog en smal sejr på 30-29 på udebane imod VSH2002, selv om holdet underpræsterede i store dele af kampen.

VSH2002 – Rødovre HK 29-30 (14-11)
Top 3-målscorere for RH: Kasper Due 7, Jacob Bønnelykke 6, Simon Lindholdt og Kristoffer Hansen 4.

Herrerne fulgte flot op på damernes premieresejr i lørdags ved at vinde en etmåls-sejr i søndagens udekamp mod VSH2002. Men spillet var langt fra, som det burde være.

Annonce

”Vi var glade for sejren, da vi sådan set først kom foran, da der var spillet 58 minutter af kampen. Set i det lys skal vi være glade for to point. Spillet var i hvert fald ikke, som vi havde håbet på og regnet med,” siger holdets cheftræner, Jacob Lyng Madsen.

”Når man har trænet i mange måneder på sæsonstart, så vil der måske være lidt premierenerver. Det er noget, man lige skal ryste af sig, men det skete ikke rigtig i den kamp. Vi startede kampen på værst tænkelig måde ved at komme bagud, og ved at de løber lige igennem vores 3-2-1-forsvar, som ellers havde gjort det godt i træningskampene.”

Tekniske fejl
Kampens indledning var fyldt med fejl fra Rødovres side, og det så ikke alt for godt ud ved halvlegen.

”I de første ti minutter lavede vi måske fire-fem tekniske fejl ved at give dem bolden, og så blev det ikke let. Vi var bagud med tre i halvlegen og havde kun scoret 11 mål. Det er lige for lidt i forhold til vores træningskampe, hvor det har set bedre ud. Så vi havde mange ting at snakke om i pausen – en del ting, der skulle rettes op på,” lyder det fra træneren.

I anden halvleg blev hjemmeholdet stille og roligt indhentet, og kort før tid kom Rødovre foran for første gang i kampen.

”Vi kom foran to minutter før tid, hvorefter de får udlignet igen. Men 30 sekunder før tid fik Jacob Bønnelykke scoret sejrsmålet ved et godt gennembrud fra venstre fløj. Vi får efterfølgende tacklet godt af og lukket dem ned,” lyder det. Rødovres bedste spiller var matchvinderen.

”Kampens bedste Rødovre mand var Jacob Bønnelykke som reddede de to point ved at sætte den afgørende scoring ind på gennembrud.”

Vil undgå kvalpladser
Nu skal fokus rettes ind på at forbedre spillet frem mod næste kamp, der spilles på fredag.

”Vi glæder os over at have reddet to point hjem i en kamp, hvor meget lidt fungerede. Nu sættes fokus på fredagens hjemmekamp mod FIF, som er formodet tophold i årets 2. division,” udtaler Rødovres træner.

Herrerne har ikke brugt meget tid på at snakke om målsætninger for sæsonen, men holdet har alligevel et mål, der helst skal nås.

”Vi har snakket målsætning med holdet, og ambitionen lige nu er, at vi skal gøre det bedre end sidste sæson. Her endte vi med at spille nedrykningskval, så ambitionen er at ende over kvalpladserne. Det er umiddelbart ambitionen lige nu. Vi har mere haft fokus på at holde en høj intensitet til træning end at kigge på målsætninger. Hvis vi leverer en ordentlig træningsindsats, så kommer resultaterne også af sig selv,” slutter Jacob Lyng Madsen.

Det er hans første sæson som træner for holdet og danner i øvrigt nyt trænerteam med Anders Larsen, der selv spiller med på Rødovres hold i 2. division.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top