Annonce

Skat på sex!
Chrummer_bi.jpg
Foto: Sille Olesen
chrumme Ja, det måtte jo komme. Man skal til at betale skat af sex.

Jeg går i hvert fald ud fra, at det er det Stephen Kinnocks skattesag går ud på. Man taler om, at han er biseksuel. Jeg ved ikke lige hvad det skulle have med at gøre om han skal betale skat i Danmark eller ej. Det må åbenbart være fordi han så har sex med både kvinder og mænd. Og det er jo et dobbelt gode, og så er det vel klart at man skal betale ekstra skat.
Jeg synes, at det er OK at man skal have nogle forholdsmæssige ”rene” politikere i vores Folketing, men hvis Stephen Kinnock er biseksuel, så rager det vel egentlig kun ham og konen – ja og så måske en ung mand i Schweiz. Men nej, for fanden da. Lad os da nedsætte en skattekommission og bruge et par hundrede millioner og et par år på det. Nu SKAL vi til bunds i Helle Thorning (nu når manden ikke gider).
Jeg ved godt, at det er Statsministerens mand og der derfor skal være lidt mere styr på tin- gene end for os andre. Ville fandme blive sur, hvis jeg blev kaldt til Torskegilde på skattekontoret og skulle redegøre for om jeg er bi-, hetero- eller homoseksuel. Jeg forstår eller ikke, hvorfor i al verden at Kinnock skulle have fortalt sin revisor om hans seksuelle orientering, med mindre han selvfølgeligt har forsøgt at trække trækkerdrenge fra i skat, under henvisning til at han jo ikke kunne få dyret dyppet derhjemme!
Det bliver rigtigt spændende, når kommunens dyneløftere går på jagt hos de enlige sexhungrende mødre og måske finder en gift mand under dynen. ”UPS HVAD HAR VI DER ??? Det ligner sgu dobbeltbeskatning!!” Lige pludselig er bigami ikke forbudt, fordi det er moralsk forkert, men fordi det er skatteunddragelse. Nogle får for meget med for mange og uden at betale skat.
Med hvad så med dem der får for LIDT? Kan man så slippe billigere i skat, hvis man er single? Eller hvis man nu ikke får noget derhjemme? Men der kan jeg forestille mig, at SKAT er lige så ufleksibel som Licenskontoret. Bare det at du har et TV eller et kønsorgan er nok, så er det lige meget om du bruger den eller ej…
Måske ville jomfruer kunne slippe for skat, hvis de kan stille med en lægeerklæring om at mødommen er intakt. Endnu engang er kvinderne forfordelt. Mænd skulle måske stille op med videooptagelser fra Damhuskroen, hvor det kan dokumenteres at man rent faktisk forlader stedet slukøret og alene.
Det bliver sjovt når man skal lave sin forskudsopgørelse: ”Punkt 64: Forventet antal knald i 2013”.
Og hvad er værdien af en knald? Skal man så have officielle statstakster på fransk, dansk, svensk, spansk og græsk. Og kan man trække udgifterne til plyshåndjern og dildoer fra?
Lad os tage skridtet fuldt ud og indføre Skat på lort – så var der rigeligt at tage af i det politiske liv.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top