Annonce

Sjællands bedste
SM-Partidskørsel-Værløse-2012-069.jpg
Kristian Kaimer Eriksen fra U15 vandt sølv sammen med en Hillerød-rytter. Foto: Privat
Cykling I weekenden var der igen medaljer til de unge cykelryttere fra CK Fix, da der blev afholdt sjællandske mesterskaber i partidskørsel og landevejsløb.

I lørdags gjaldt det partidskørsel i Værløse, og her blev der hentet flere medaljer. I herrernes A-klasse blev Rasmus Quaade Sjællandsmester sammen med Casper Folsach. I herrernes B-klasse fik Peter Grann fra CK Fix en sølvmedalje.

I U17 fik Andreas Stokbro bronze, i U15 fik Kristian Kaimer Eriksen sølv, i U13 fik Tobias Lund Andresen og Jonathan S. Petersen Larsen sammen en bronzemedalje og sidst men ikke mindst, i U/11, blev Kasper Gylling og Gustav Wang sjællandske mestre.

Annonce

Om søndagen blev der kørt landevejsløb på Amager, og her måtte CK Fix ’nøjes’ med to gode placeringer. I U11 snuppede Gustav Wang en andenplads og i U13 snuppede Tobias Lund Andresen ligeledes en andenplads.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top