Scorer for lidt
IMG_7213.jpg
Foto: Brian Poulsen
Ishockey Rødovres cheftræner, Brad Gratton, var ikke tilfreds med effektiviteten i sejren på 3-2 over Copenhagen fredag aften. ”Det jeg kan notere fra aftenens kamp er, at vi ikke scorer nok på vores chancer,” siger han. Vi har også en reaktion fra målscorer Mathias Bau Hansen.

Mathias Bau Hansen indledte målscoringen efter lidt over en halv kamp mod naboerne fra Copenhagen. Men han var ikke helt tilfreds med indsatsen.

”Vi spiller ikke helt godt; vi kan spille meget bedre. Vi spiller ok i offensiv zone, men i egen zone går det helt galt, så det skal der arbejdes på. Vi kommer foran i anden periode, men så tager vi nogle dumme udvisninger, der bringer dem tilbage. Vi giver dem for mange chancer og for mange 2-mod-1 og 3-mod-2 muligheder, og det skal der lukkes ned for,” siger han efter matchen.

Annonce

Udgangspunktet inden returopgøret er dermed bedst for Rødovres tyre.

”Det var meget vigtigt, at vi fik 3-2-målet inden returopgøret. På tirsdag skal vi ud og knokle og bare spille for at vinde. Vi skal ind og køre på dem, og så har de mange unge spillere, der kæmper hårdt i hver kamp – det ved vi. Vi skal spille vores spil og have en sejr,” forklarer Bau og fortsætter.

”Jeg synes ikke, at kampen bar præg af, at det er tidligt på sæsonen. Det kan vi ikke bruge som undskyldning.”

Bau danner kæde med Andy Contois og Rasmus Astrup, og han synes, at samarbejdet begynder at fungere optimalt igen, mens han selv vil forbedre en parameter.

”Min egen kæde spillede rigtig godt i slutningen af sidste sæson, og det skal nok komme til at gå godt igen. Vi skal bare lige have et par kampe. Og så betyder pokalturneringen meget for os. Personligt synes jeg selv, at det ser godt ud. Jeg vil dog gerne forbedre min hurtighed,” slutter Mathias Bau Hansen.

Scorer ikke nok
Rødovres canadiske cheftræner, Brad Gratton, fremhæver ineffektiviteten som overskriften mod Copenhagen.

”I dag havde vi mange chancer, men vi scorede ikke nok på dem. Jeg syntes, Copenhagen spillede meget godt og hårdt mod os. Drengene ved fra sidste sæson, hvordan de skal spille og ikke være for ’fancy’ med pucken. Vi skal arbejde og spille hårdt, men det er stadig tidligt på sæsonen, så jeg vil ikke panikke endnu,” udtaler han og understreger.

”Det jeg kan notere fra aftenens kamp er, at vi ikke scorer nok på vores chancer. Men vi må også give kredit til Copenhagen og deres målmand.”

’Gratts’ benyttede igen alle fire kæder igennem store dele af matchen mod rivalerne.

”Jeg spiller med fire kæder, hvis jeg føler for det. De skal også lære det, hvis vi skulle løbe ind i skader. Der vil blive kampe, hvor de spiller meget, og kampe, hvor de ikke spiller så meget. Sidste år spillede fjerdekæden en god sæson, så jeg er ikke bange for at bruge den, hvis den spiller godt,” lyder det fra Brad Gratton, inden han afslutter.

”I returkampen skal vi være bedre til at afslutte og arbejde hårdt. Vi skal fuldføre tacklingerne og spille ’old time hockey’, som kendetegner vores spillestil. Hvis vi spiller på den måde, er vi effektive.”

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top