Annonce

Sæsonens dårligste halvleg
avarta-HIK_09_300912_BP.jpg
Avarta blev knækket i overtiden i hjemmekampen mod HIK og tabte med 1-2. Foto: Brian Poulsen
Fodbold Sæsonens dårligste halvleg for Avarta kostede i hjemmekampen mod HIK. ”Anden halvleg var ganske elendig og nok også sæsonens hidtil dårligste,” siger cheftræner Christian Grønbæk.

Avarta kom fint ud til kampen og bragte sig også foran efter 12 minutter. Der var lovende takter fra hjemmeholdets side, men det blev vendt til det modsatte i anden halvleg.

”Det forløb fint i første halvleg. Vi var der og var på, løb og tacklede igennem. Det så rigtig godt ud. Jeg ved ikke, hvad der forsvandt i anden halvleg. Men det er mærkeligt, at når man fører 1-0, at man ikke kan lade sig inspirere til at kæmpe mere for det. Jeg kan ikke forklare, hvorfor spillerne spillede så elendigt – det var ikke meningen,” siger Christian Grønbæk.

Annonce

Spillerne skuffede og leverede en dårlig præstation i anden halvleg, og det er ikke vejen til point.

”Når man ikke arbejder hårdt nok for det og ikke leverer det, der skal til. Så ved vi godt fra læring sidste år, at så ender man der, hvor man gør. Anden halvleg var ganske elendig og nok også sæsonens hidtil dårligste. Det var rimelig ringe at se på,” ærgrer Grønbæk sig.

To minutter inde i overtiden scorede HIK til 1-2, og det var i en situation, hvor Avarta fejlede.

”I stedet for at højrekanten falder ned og tager den, så står han ved ham. Jeg kalder ham væk, og så spiller de spillet. De har alle gange smidt den ind i boksen. Vi lavede den fejl, at vi ikke tog vores højrekant ned og tog ham, der stod uden på,” lyder det fra træneren.

Vred om på våd bane
Efter blot 22 minutter måtte Danni Jensen lade sig udskifte efter en uheldig episode i et af hjørnerne.

”Danni vred rundt på en bane, hvor drænet ikke virker nede i hjørnet. Det ligger under vand, og han kom løbende på først tørt underlag, og så kom han ned i en sump. Han vred rundt, gled og ødelagde anklen. Så at kommunen ikke har lavet drænet nede i hjørnet, kostede os en udskiftning,” siger Grønbæk og fortsætter om hjemmebanedebutanten Mikkel Dahl, der kom ind i stedet for Danni Jensen.

”Mikkel gjorde det fint nok og viste noget god energi og speed i fødderne. Han arbejdede hårdt for det og er stadig kun 19 år. Men det var jo ikke ham, der afgjode tingene, så det skal man ikke læne sig op ad.”

Avarta kom endelig på tavlen igen i Espelunden efter tre kampe uden scoringer, men det kan ikke bruges til noget ifølge træneren.

”Vi kan overhovedet ikke bruge vores scoring til noget som helst. Det er pointene, der tæller, og ikke andet,” slutter Christian Grønbæk.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top