Annonce

Rødovre i semifinalen
mathias-bau_RMB-Copenhagen_16_140212_BP.jpg
Foto: Arkiv
Ishockey Rødovre Mighty Bulls er videre til semifinalen i årets AL-Bank Cup på bekostning af lokalrivalerne fra Copenhagen Hockey. Det står fast efter returopgøret tirsdag aften, hvor tyrene efter en dramatisk afslutning vandt 3-1 på udebane og dermed samlet 6-3.

2. pokalkvartfinale
Copenhagen Hockey – Rødovre Mighty Bulls 1-3
(0-2, 1-1, 0-0)
10:28 0-1 Mike Daugulis (Jarábek) pp1
14:14 0-2 Anders Schultz (Terminesi, Christensen)
34:39 1-2 Andreas Christensen (Lindhøj)
38:24 1-3 Adrian Ekström (Terminesi) pp1
Udv.: CH 5×2, RMB 3×2
Matchstraf: Christian Vaagensø (CH)
Game misconduct: Nicklas Carlsen og Matthias Asperup (CH), Mikael Christensen og Ulrich Linnet (RMB).
Skud: 27-30 (6-14, 13-9, 8-7)
Tilskuere: Ej oplyst

Rødovre Mighty Bulls klarede paragrafferne i returmødet med Copenhagen Hockey i pokalkvartfinalen og kan glæde sig over en semifinaleplads i AL-Bank Cup efter en sejr på 3-1 (samlet 6-3) i Frihedens Idrætscenter. Eneste fraværende spiller hos Rødovre var Morten Allesøe.

Annonce

Sejren blev grundlagt i første periode, hvor tyrene udnyttede to uheldige returneringer fra Copenhagen-målmand Nicklas Dabbagh. Mike Daugulis (i powerplay) og Anders Schultz var straks over puckene tæt under mål og satte en komfortabel føring efter de første 20 minutter, der bød på højt tempo og hurtige spilvendinger.

I anden periode fortsatte Rødovre det gode spil og høje pres, mens Rødovre-målmand Sebastian Dahm blev testet på en friløber, som han flot afværgede.

Rødovre blev ramt af et par udvisninger inden for kort tid, og det gav Copenhagen muligheden i fem mod tre i to gange et halvt minut. Men hjemmeholdet fik besvær med et godt boxplay af tyrene. Til gengæld kunne Andreas Christensen få minutter senere med en fin detalje løfte pucken op i nettaget bag Dahm til reducering 1-2.

Slagsmål på isen
Den tidligere Rødovre-spiller Nicklas Carlsen fik to minutters udvisning to minutter før pausen, og det var han angiveligt langt fra tilfreds med. Han fik straks tilføjet en personlig ti-minutters udvisning for brok, der hurtigt eskalerede til en game misconduct og dermed en badebillet.

Udvisningen til Carlsen blev dyr for hjemmeholdet, der ellers var ved at finde gnisten. Adrian Ekström udnyttede nemlig det efterfølgende powerplay, og så var stillingen 1-3 efter 40 minutter.

I begyndelsen af tredje periode var Rødovre det puckbesiddende hold, og det blev kun sporadisk farligt foran Sebastian Dahm.

Kampens sidste periode vil bedst blive husket for slagsmål på isen. Seks minutter før tid røg Ulrich Linnet og Matthias Asperup i totterne på hinanden, og dommerne gav spillerne lov til at lade næverne falde. Duellen kostede naturligvis dem begge game misconduct, samtidig med at Mikael Christensen og Christian Vaagensø ligeledes blev sendt i bad efter en mindre fight. De dramatiske minutter omkring slagsmålene var vel nok kampens højdepunkt blandt den moderate forsamling tirsdagstilskuere.

Kampens resultat blev fortjent 1-3, og Rødovre har dermed håneretten over naboerne – i hvert fald indtil holdene mødes igen for første gang i sæsonen i AL-Bank Ligaen.

Rødovre Mighty Bulls tager hul på semifinalen i AL-Bank Cup en gang til januar.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top