Annonce

Proteststormen vokser
damhus-tivoli09_260611_BP.jpg
Ejeren af Damhus Tivoli ønsker ikke længere at drive det historiske tivoli. Han vil i stedet rive tivoliet ned og erstatte det med boliger. Rødovre Kommune skal ændre lokalplanen, hvis planerne skal blive til noget. På Facebook vokser proteststormen med den planlagte lukning af tivoliet. Foto: Brian Poulsen
Damhus tivoli Proteststormen mod den annoncerede lukning af Damhus Tivoli vokser time for time på det sociale mødested Facebook.

Tilslutningen til to Facebookgrupper, der begge vil kæmpe for bevarelsen af Damhus Tivoli, har i øjeblikket kraftigt vokseværk på det populære sociale mødested Facebook.
Tilsammen har grupperne ‘Bevar vor Damhus Tivoli’ og ‘Bevar Damhus Tivoli, støt kampen mod nedrivning’ fået over 1000 tilkendegivelser på få uger.
Rødovres borgmester, Erik Nielsen (A), gjorde det meget klart i sidste uges avis, at kommunen ikke har noget med Damhus Tivoli at gøre og at man ikke har nogen intentioner, om,at poste penge i tivoliet til den fremtidige drift.   
“Vi skal ikke drive et tivoli, ligesom vi heller ikke skal drive en købmandsbutik,” udtalte borgmesteren i sidste uge.

Lokalplan
Jette Louise Skovgaard Larsen er initiativtager til den ene Facebook-side mod nedrivningen af Damhus Tivoli. Hun er Rødovreborger og bruger jævnligt tivoliet.
“Jeg har to små børn og jeg synes det er fantastisk at komme i tivoliet,” fortæller Jette Louise Skovgaard, der håber at de mange tilkendegivelser skal få kommune til at indse, at man ikke skal ændre lokalplanen og udlægge området til bolig.
“Hvis ejeren ikke vil drive tivoli, så må han sælge til en anden der gerne vil. Stedet er udlagt til forlystelse og sådan skal det blive ved med at være. Hvilke løsninger man ender med at finde, må tiden vise. I første omgang er det vigtigt at få stedet bevaret og på Facebook er der rigtig mange der bakker op om kampen,” siger hun.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top