Annonce

Ø: “Der er behov for flere voksne i institutionerne”
BUDGET2013 Selvom partiet ikke sidder i kommunalbestyrelsen, følger også Enhedslisten forhandlingerne om næste års budget tæt. Peter Mikkelsen har følgende to kommentarer til budgetforslaget:

”Det er svært at få øje på det løft i daginstitutionerne som regeringen vedtog sammen med Enhedslisten for det gældende år, hvis Rødovre Kommune vedtager borgmesteren og administrationens budgetforslag med flere lukkedage i daginstitutionerne. Der er behov for flere voksne i institutionerne og en udbygning af servicen – ikke flere lukkedage, som andre kommuner i parentes bemærket er ved at afskaffe, fordi de ikke har nogen effekt,” siger Peter Mikkelsen og tilføjer:
”Det er i øvrigt betænkeligt, at Rødovre Kommune i en tid med rekordstor arbejdsløshed planlægger besparelser og effektiviseringer i et svært gennemskueligt omfang, men som alt andet end lige betyder endnu mere arbejdsløshed, samtidig med at der – positivt – afsættes 900 000 kroner til at hjælpe 30 nyledige i arbejde. Besparelser på personalet betyder lige meget hvordan det gøres op også dårligere service overfor kommunens borgere hvad enten det er i blandt de ansatte i sundhedsplejen, hjemmehjælpere eller i vej og park. Hvis besparelser og effektiviseringer er takken for, at de ansatte har gjort en kæmpeindsats for at nedbringe sygefraværet, kan det meget vel tænke sig at give bagslag, når de tilbageblevne skal til at løbe endnu stærkere,” udtaler Peter Mikkelsen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top