Annonce

Nordisk Mesterskab til volleypiger
DM-DU16-BRH-Køge-Semi-120513-Liv-angreb.jpg
Foto: Privat
Volleyball BRH Volleys U17-hold for damer har erobret titlen som Nordisk Mester, og holdet, der i alt tæller fire, har deltagelse af tre piger, som er vokset op med KIDS-volley i Rødovre.

BRH Volley, der er et samarbejde mellem Brøndby Volleyball Klub og Rødovre Statsskoles Volleyball Klub, har fået en Nordisk Mester. U17-dameholdet gik nemlig hele vejen i landsholdsturneringen i Finland og vandt guldet.

I finalen gik det ud over netop værterne og storfavoritterne fra Finland. BRH Volley vandt første sæt, men tabte dernæst de to næste. Men de ukuelige volleyballpiger sled sig frem til et femte og afgørende sæt om titlen, og her stoppede de ikke. Finland blev knækket, og så kunne holdet juble over sejren og det nordiske mesterskab for U17-damer.

Annonce

Undervejs i turneringen mødte Danmark faktisk Storbritannien to gange, idet landet også deltager i NEVZA (The Northern European Volleyball Zonal Associations).

De fire vindende piger består af Liv Magnussen, anfører for U17-landsholdet, Paulina Hougaard, Ida Lambach samt Stephanie Dahl. Tre af disse har medvirket i KIDS-volleyspillet i Rødovre, siden de var børn.

Ikke nok med at BRH-pigerne kunne glæde sig over pokal og guldmedaljer ved stævnet i Fibland, så var der også personlig hæder til et par af spillerne. Ida Lambach blev udtaget til turneringens Dream Team-hold, ligesom Liv Magnussen, der også løb med æren som MVP (Most Valuable Player, red.) – turneringens mest betydningsfulde spiller.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top