Annonce

Målmand reddede Avarta
avarta-b1908_29_220412_BP.jpg
Foto: Arkiv
Fodbold Espelunden lagde græs til en nulløsning i søndagens kamp mellem Avarta og Rishøj i 2. divsion Øst. Hjemmeholdet leverede en præstation under vanlig standard og skal prise sig lykkelige for deres keeper, Rasmus Pryts.

Avarta – Rishøj 0-0 (0-0)
Tilskuere: 357

Avartas startopstilling (4-5-1): Rasmus Pryts – Casper Windfeld, Jesper Kristoffersen, Henrik Volquardsen, Ousmane Seck – Alexander Lazerevic (Nicolaj C. Kjærgaard), Jesper Larsen, Morten Seifert Bierrings, Daniel G. Andersen (78′ Michael Ø. Poulsen), Danni Jensen (58′ Sebastian Nielsen) – Mohamed Ali

Annonce

Der hviler en form for forbandelse over Espelunden i disse tider. Med 0-0 mod Køge-holdet Rishøj fortsatte Avarta måltørken på hjemmebane, og der er nu gået over 230 minutter siden sidste Avarta-scoring på hjemlig græs. Den faldt i sæsonens første hjemmekamp mod Herlev den 5. august.

Avarta-mandskabet kan i det store hele prise sig lykkelige for det ene point i søndagen kamp og en suveræn målmand i Rasmus Pryts. Holdet underpræsterede på nær første halvdel af første halvleg.

Her spillede de grønblusede sig frem til flere store chancer, men som det har været kendetegnende for de sidste par hjemmekampe, så blev bolden ikke sparket ind i netmaskerne.

Danni Jensen, Morten Seifert Bierrings og Mohamed Ali var blandt synderne fra Avarta, og hjemmepublikummet må efterhånden have opbygget store mængder af utålmodighed.

I takt med at halvlegen skred frem og Avarta begyndte at hænge lidt hjem ad banen, kom Rishøj frem til store muligheder. Men målmand Rasmus Pryts spillede en ny stor kamp og havde et par kæmpe redninger – blandt andet i en situation alene med en modstander.

Et groggy Avarta-hold
Anden halvleg var ikke noget at skrive hjem om. Det blev en ren ørkenvandring, hvor Avarta havde store problemer med præcisionen i pasninger og afslutninger. Det lignede til tider et hold, der havde gået tolv omgange med verdensmesteren i sværvægtsboksning.

Rishøj havde halvlegens største chance med et overlæggerskud efter et kvarters spil. Men da ingen af holdene formåede at ommøblere chancer til scoring, endte søndagsbegivenheden med skuffende 0-0 under en bagende efterårssol.

Avartas bedste spiller var utvivlsomt keeper Rasmus Pryts, der igen var en sikker sidste skanse. Flere af de bærende spillere leverede under vanlig standard, og holdet faldt dermed lidt ned på jorden igen efter sidste weekends flotte 1-0-sejr på udebane mod topholdet Hvidovre.

Med det ene point indtager Avarta en lun midterplacering som nummer otte i 2. division Øst med blot seks mål og 11 point for syv kampe. I næste weekend spiller Avarta på udebane mod rækkens nummer 10, Nordvest FC fra Holbæk.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top