Annonce

Loppemarked for børn og voksne
IMG_7385.-11.03.12.-Vestvo.jpg
Den 23. september er der igen loppemarked i Rødovre Centrum. Foto: Arkiv
lopper på spil Både børn og voksne kan gøre et godt køb og støtte et godt formål samtidig.

Alle gode gange 51. Så mange gange har Vestvoldgildet afholdt loppemarked i Rødovre Centrum, når først klokken bliver 15 søndag den 23. september. Her slutter det 51. loppemarked i centret nemlig, og forhåbentlig har alle nået at gøre et godt køb inden da.
Med mere end 200 voksenstadepladser og 50 børnestadepladser, skulle der i hvert fald være en god chance for at have fået noget med hjem.
Som altid er der gratis adgang og musikunderholdning af ‘De gode mænd’.
Vestvoldgildet står for udlejningen af staderne og det har tjent flere gode formål. Gildet har derved fået den økonomiske baggrund for bl.a. at kunne afholde et årligt ulveløb i Brøndbyskoven for de mindre spejdere, og hvert år uddele beløb til humanitære organisationer og lokale spejdergrupper. De sidste par år har der været store donationer a’ 30.000 kr. til bl. a. Glostrup Hospitals-klovne,  Børneafdelingen, Julemærkehjemmet i Ølsted,  og Natteravnene i Rødovre.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top