Annonce

Kunsten at synge i kor
islev-kirkekor_02_060912_BP.jpg
Stemningen på børne- og ungdomskorerne er altid både koncentreret og god. Korerne er delt ind fra 2. til 6. klasse og fra 6. klasse og op. Foto: Brian Poulsen
sang Grænsen mellem underholdning og undervisning er kun en enkelt tone væk, når Jonas Nørgaard tager byens kordrenge og piger under sine vinger. Men han favner bredt den nye korleder, og der er stadigvæk plads til flere sangstemmer på holdene.

Går du rundt med en lille sangfugl i maven, eller kunne du godt tænke dig at blive bedre til at synge, så er musikskolens børne- og ungekor måske lige det, du mangler. Sammen med Jonas Nørgaard fra Islev Kirke og Iben Vestergaard fra musikskolen kommer børnene til at lære at læse og synge noder, og udvikle deres stemmer på en ny måde.
“Vi giver dem noget, som de ikke kan få andre steder. Det er undervisning med substans, men det er stadigvæk sjovt. Ikke mindst, når man finder ud af, hvordan man kan bruge sin krop til at lave toner med,” siger Jonas Nørgaard, der selv gik til kor i en kirke i Randers, da han var ung.
“Men det samarbejde, der er med musikskolen i Rødovre er helt unikt,”    siger han.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top