Annonce

Kort om sport
Kort om sport Vi giver her et overblik over den forgangne uges små sportshistorier fra Rødovre.

Skaterhockey. Stadionhallen vil i weekenden den 27.-28. oktober danne rammen om Rødovre Cup International Skaterhockey 2012 samt pokal-DM i skaterhockey. Der er også inviteret udenlandske hold til stævnet.

Floorball. Rødovre FCs damer tævede Vallensbæk Floorball to gange i den forgangne uge i Unihoc Floorball Ligaen. Cifrene blev henholdsvis 9-0 og 8-1 på hjemmebanen i Rødovrehallen. Holdet er i spidsen med fuld gevinst efter fire kampe. I weekenden gælder det Herlev FC på udebane.

Annonce

Cykling. Sæsonens sidste landevejsløb i Jylland blev kørt i weekenden, og der var podieplaceringer til ryttere fra CK Fix i U11, U13 og U15. I den kommende weekend køres årets sidste landevejsløb på Sjælland, og der skal kæmpes om det sjællandske mesterskab i både enkeltstart og linieløb.

Fodbold. I serie 2 fik B77 1-1 hjemme mod BK Avarta. Holdet ligger stadig under nedrykningsstregen og møder i næste weekend Hundige BK på udebane.

Fodbold. I serie tabte BKS 3-5 i søndags på hjemmebane til Vallensbæk IF og ligger på tredjesidstepladsen med fire point for fem kampe. I den kommende weekend er BKS oversidder i puljen.

Fodbold. I serie 1 tog BK Rødovre en sejr på 5-1 ude mod HB og holdet er på tredjepladsen med 16 point for otte kampe. I den kommende weekend skal holdet hjemme møde BK Hekla. BK Rødovres damer vandt hele 7-1 hjemme mod GVI i Københavnsserien og er på tredjepladsen med 12 point for seks kampe. I weekenden møder holdet ude BK Heimdal.

Fodbold. I serie 2 tabte Orient GI hjemme med 1-3 til Hundige BK og er på ottendepladsen. I den kommende weekend møder holdet BGA på udebane.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top