Annonce

Kort om sport
Kort om sport Kæmpere fra Hwarang Rødovre Taekwondo Klub var i ilden i weekenden, og så har vi også nyt fra floorball og Rødovres fodboldhold i serierne.

Taekwondo. Hwarang Rødovre Taekwondo Klub endte som nummer 15 ud af i alt 49 hold ved det internationale stævne Wonderful Copenhagen Taekwondo Tournament i Valbyhallen i lørdags. Rødovre-klubben vandt én guld-, tre sølv- samt én bronzemedalje, og guldmedaljen tilfaldt Fikret Filikci, der kæmper i mændenes +87 klasse. Stævnet havde deltagelse af kæmpere fra børne- til seniorklassen.

Floorball. Inden herrernes 5-2-sejr mod Vanløse Floorball i weekenden vandt Rødovre FCs damer ligeledes over naboerne. Holdet, der ligger i den bedste danske række, vandt med overbevisende 9-3 efter fem mål i tredje periode, og sæsonpremieren var en succes.

Annonce

Fodbold. B77 tabte i lørdags 0-6 på hjemmebane mod Grønne Stjerne og indtager næstsidste pladsen i Serie 2. Holdet møder ude Sengeløse GI i næste weekend.

Fodbold. BK Vest tabte deres weekendkamp med 1-2 til BFC Lundegården og ligger sidst med nul point efter fem kampe i Serie 3. I næste weekend skal holdet møde Brøndbyernes IF.

Fodbold. BK Rødovre fik uafgjort 0-0 på udebane mod CSC i lørdagens opgør og er på andenpladsen i Serie 1. I næste weekend møder holdet på hjemmebane Nørrebro United. BK Rødovres damehold tabte weekendens kamp 1-0 på udebane mod Skjold og er på sjettepladsen i Københavnsserien. I næste weekend skal holdet ude møde BK Fremad Valby.

Fodbold. Orient GI vandt 3-1 i lørdags hjemme over Sengeløse GI og er på førstepladsen i Serie 2 efter fem kampe. I næste weekend møder holdet lokalrivalerne fra BK Avarta.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top