Annonce

Japanere på slap line
LaserandMasksiro-a03.jpg
Showet henvender sig til alle, der gerne vil underholdes og overvældes af en kombination af comedy, dans og multimediedesign. Foto: Presse
lasershow Den japanske performance-gruppe Siro-A mikser trylleshow, musik og akrobatik i et festfyrværkeri af en forestilling. Oplev gruppen, når de besøger Viften den 2. oktober.

Selvtilliden fejler ikke noget hos de japanske kunstnere i Siro-A. De kalder deres show for ‘Next Generation Of Entertainment’ og selvom det må- ske lige er at tage munden for fuld, mener Viftens kulturhusleder, John Frobøse, alligevel at navnet er meget passende.
“Selvom det skal tages med et glimt i øjet, er det egentlig en meget god beskrivelse af det show gruppen er på Europa-turne med. I øjeblikket gæster Siro-A Tyskland, hvor de får mange roser af både pressen og publikum,” fortæller han.

Magi
Performancegruppen Siro-A kommer fra Sendai i Japan og består af seks medlemmer. I Japan har Siro-A deltaget i såvel tv-shows, reklamer som store musikfestivaler og når de besøger Rødovre i starten af oktober måned, kan man forvente sig et festfyrværkeri af underholdning.
“Det kan være en anelse svært at forklare, hvad det egentlig er for en oplevelse man som publikum kan forvente sig, når man sætter sig i de bløde stole og venter på, at “The Technodelic Comedy Show” kan begynde. For det er både visuel magi, når de japanske artister blander hightech video-projektions-teknologi og optiske illusioner. Og det er en musikalsk oplevelse når Dj’en sammen med den visuelle designer smelter musikken og det visuelle univers sammen. Et par ting er stensikre; Det er både magisk, vildt og underholdende,” siger John Frobøse.

Annonce
Kommentarer

1 kommentar om “Japanere på slap line”

  1. Pia Clemensen siger:

    Angivelse af tidspunktet kunne have været godt at få at vide.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top