Annonce

I hælene på Clinton og Obama
Dan_Jorgensen__MG_7954.jpg
Karl Kjær Bang, (i midten) der er politisk rådgiver for Dan Jørgensen (MEP) rejser i disse dage rundt med den demokratiske valgkampgne i USA. På rnn.dk kan du følge med i, hvordan sådan noget foregår Foto: Privat
politisk rejse Rødovreborgeren Karl Kjær Bang følger i hælene på Barak Obama under den amerikanske valgkamp. Han har lovet at dele oplevelsen med avisens læsere på rnn.dk.

I politik bliver der ikke rigtig noget større end det amerikanske præsidentvalg, og for en socialdemokrat bliver det næppe større end at se både Bill Clinton og Barak Obama samme dag. For almindelige mennesker kan det være svært at forstå, hvorfor tusindvis af mennesker kan samles til disse valgmøder, eller at få øje på fascinationen der kan få folk til at rejse halvvejs rundt om jorden for at deltage i dem.
Men for de danske politikere, er der meget at lære af de ‘store’ pass it exams amerikanere. Derfor er det også med en vis ærefrygt, at Karl Kjær Bang tager hele turen til USA, hvor han skal rejse gennem byerne New York, Washington og Chicago til demokraternes konvent i Charlotte NC.
Til dagligt er Karl Kjær Bang politisk rådgiver for Europaparlementarikeren Dan Jørgensen (S), og han ser frem til mødet med de store demokratiske frontfigurer.
“Turens højdepunkt bliver helt klart, når vi står ved en af de største politiske scener i verden: Demokraternes konvent i North Carolina samme dag som Bill Clinton og Barack Obama taler,” siger Karl Kjær Bang, der har lovet at holde rnn.dk opdateret med sine personlige oplevelser fra den amerikanske valgkamp. popexams

Følg med på rnn.dk
Karl Kjær Bang, politisk rådgiver for Dan Jørgensen (MEP) har gået på Rødovre Skole, spillet i Avarta, og senere i Rødovre Ishockey i en årrække. “Min far bor stadig i samme hus med sin kæreste og to af mine tre små søskende,” siger Karl om sin nuværende Rødovretilknytning.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top