Annonce

Hjælp Rune med sit livs kamp
rune-diament.jpg
Rune Diament er et kendt ansigt i Rødovre, ikke mindst takket være sine mange timer på sidelinjer og tribuner som sportsjournalist for avisen. Foto: Privat
indsamling Vores tidligere sportsjournalist kæmper for sit liv. Ny indsamling på Internettet giver håb.

Han har skrevet sin andel af gode danskstile på Rødovre Skole, spredt glæde på Rønneholm Byggelegeplads og snøret fodboldstøvler i både BK Rødovre og Avarta.
Rune Diament satte dog sit største fingeraftryk på Rødovre, da han som journaliststuderende tog sig kærligt af sporten her i Rødovre Lokal Nyt.
Fra de iskolde pressepladser i skøjtearenaen til de splintrede bænke i stadionhallen var Rune Diament med til at skabe og genskabe nogle af de største sportsøjeblikke i nyere tid her i byen, men han hjalp også små foreninger og idrætsudøvere med at komme til orde.
Nu er det Rune selv, der har brug for hjælp med at vinde sit livs kamp.
Sidste år blev han diagnosticeret med leukæmi, og efter måneders ihærdig kamp, har de danske læger praktisk talt givet op.

Indsamling
Det har Rune dog ikke. Mens han selv led allermest skaffede Rune på rekordtid 1500 blod- og knoglemarvsdonorer via sin egen gruppe på Facebook. Faktisk var Runes initiativ så flot, at sygeplejerskerne på Frederiksberg Hospital begyndte at spørge de nye donorer, “om de også var blevet sendt af ham Rune med den Facebookgruppe?”
På den måde har Rune allerede været med til at redde andre menneskers liv. 

Annonce

Tvunget til udlandet
Hvis Rune selv skal have en chance, skal han imidlertid have behandlinger i udlandet. Derfor har familie og venner nu startet en indsamling via PayPal på FundRazr. 
Der findes millioner af mennesker som fortjener hjælp og støtte, og Rune er kun én af dem. Men hvilken en!
Vi gør derfor en meget sjælden undtagelse og giver indsamlingen både spalteplads og vores varme anbefaling med på vejen.
Du bestemmer ubetinget, hvor meget du vil støtte med. Selv det mindste hjælper. Hver en krone og øre har værdi for Rune i denne situation.

FAKTA:

 Du kan hjælpe ved at støtte Rune via PayPal på FundRazr: http://fnd.us/c/aMCoc

• Eller på indsamlingens kontonummer:
   reg.nr. 8401 kontonr. 1178427

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top