Annonce

Guld til basketdrenge
Amager-Cup-U14.jpg
Her er pokalen blevet overrakt til Hvidovre Baskets U14-drengehold efter triumfen i Amager Cup. Foto: Privat
Basketball Hvidovre Baskets U14- og U16-drengehold tæller flere spillere, der er bosiddende i Rødovre. I forrige weekend fik holdene medaljer ved det store stævne Amager Cup.

Hvidovre Basket har ved første øjekast ikke meget med Rødovre at gøre – ordet ’rival’ er nok det første, der falder en ind.

Ikke desto mindre tæller basketballklubbens U14- og U16-hold flere spillere, der til daglig bor i Rødovre, og det er nok det tætteste, Rødovre kommer på at have basketball i kommunen. I sidste weekend hentede Hvidovre-holdene succes ved ungdomsstævnet Amager Cup, som er et stævne med deltagelse fra både ind- og udland, og som har været afholdt i alt 28 gange.

Annonce

Hvidovre Baskets U14-drengehold gik hele vejen og ryddede alt af bordet – i konkurrence med 12 andre hold – og vandt guld efter en finalesejr på 48-37 over Jonstrup. Holdets anfører, Rødovredrengen Daniel Bærentzen, fik overrakt pokalen som bevis på triumfen.

U14-holdet spiller til daglig i Mesterrækken, der begynder til oktober. Holdet nåede i sidste sæson frem til Final Four-afslutningsfinale, som tæller de fire bedste hold fra Sjælland. Holdet hører hjemme i Holmegårdshallen.

U16-drengene nåede ligeledes frem til finalen i Amager Cup, men her måtte holdet, der som nævnt også er repræsenteret ved flere Rødovreborgere, strække hals mod overmagten fra SISU og nøjes med sølvmedaljerne.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top