Annonce

Fremgangsrig økonomi
ishockey: Det var en yderst positiv generalforsamling, der blev afholdt for nylig i Rødovre Skøjte- og Ishockey Klub, blandt andet fordi økonomien var forbedret med næsten 0,5 mio. kroner.

Under beretningen var det en tilfreds formand for ishockeyafdelingen, som kunne konstatere, at der var sker en masse i klubben i det forgangne år, og det vel at bemærke positivt. Mest bemærkelsesværdigt var ansættelsen af Jesper Duus som sportschef på fuld tid.

Vigtigst af alt var økonomien, som var højeste prioritet på sidste års generalforsamling, da der blev præsenteret et underskud på godt 400.000 kroner. Det var vendt til et plus på 79.000 kroner. Altså en forbedring af økonomien på næsten 0,5 mio. kroner. Egenkapitalen er i dag på en kvart million kroner.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top