Annonce

Dovne Robert og fattig Carina!
Chrummer_regn.jpg
Foto: Sille Olesen
chrumme Jeg har lige været en tur i Portugal. Og der findes der ikke Dovne Robert'er eller Fattig Carina'er. For der har Robert og Carina hverken job eller penge.

 I Portugal er hver 3. arbejdsløs og der henter man ikke lige 15.000,- om måneden fra statskassen. Ingeniør, direktør eller ufaglært. Der snupper du sgu jobbet på McDonalds, for ellers får du ikke noget at æde og må bo på gaden.
Vi har 300.000 unge som ikke lige får taget sig en uddannelse. Og hvorfor skulle de da også det? De kan hæve pengene på kommunen og ellers sidde derhjemme og spille playstation og spise ostepops. Selvfølgelig lige afbrudt af et kursus i jobansøgning og så lige lidt spaghetti-fletning på et aktiveringskursus, bare lige for at holde Arbejdsformidlingen beskæftiget.
Jeg er et socialt menneske – men det der, gider jeg bare ikke høre på. Vi ser børn som bliver knaldet i hoved og røv (bogstaveligt talt) og så skal bevist arbejdssky elementer kunne surfe rundt på kontanthjælp i 11 år.
Jeg synes man skal betale sin skat med glæde. Men nu synes jeg glæden er ved at smuldre lidt.
Sorry, men jeg GIDER bare ikke betale for Dovne Robert og Fattig Carina. Jeg betaler gerne for smeden og hans kone fra Randers som begge lige mistede deres jobs, fordi Vestas styrer deres virksomhed med samme evner som en kop chokolademælk eller som de store drenge styrer legepladsen.
Jeg kan selv vælge om jeg vil betale TV licens, eller støtte Børnehjælpsdagen, men Dovne Robert og Fattig Carina, dem SKAL jeg støtte. Hvorfor? Hvad gør de for mig…eller andre for den sags skyld?
Det er dejligt med et socialt sikkerhedsnet under vores samfund.
Men skulle vi ikke lave det præcis så stormasket at Dovne Robert og Fattig Carina – stryger direkte i gennem nettet og lander hårdt og koldt på en lille ø med dårligt vejr, kun beboet af folk af samme slags som dem. Så kunne TV3 købe TV rettighederne og lave et nyt realityshow: “Samfundsnassere på Røvtur”. – “Følg med i næste uge, hvor Dovne Robert selv skal smøre sin mad.
Og vil nøden lære Carina at spinne eller vælge hun den nemme løsning og har sex med den fede tyske turist mod betaling?”

Kommentarer

1 kommentar om “Dovne Robert og fattig Carina!”

  1. Frank Markussen siger:

    Jeg kan da godt synes det er forfærdeligt. Tænk dette emne kan få folk til at fare i blækhuset, men vi har da ytringsfrihed Jeg mener da også at Dovne Robert, ligesom sin coatch, egner sig som jobkonsulent, han kan da alt det, som er meningsfyldt, hans plads er måske kun at feje gader og vaske vejskilte.
    Jeg har engang også deltaget i “motivations kursus” på jobcenter Rødovre. 3 jobkonsulenter skulle holde os i ørene i en måned. Den ene konsulent var da rigtig konsulent, for han kunne tale med alle kursister, men han var jo også kun ansat i 9 måneder, måske med løntilskud. Tænk han var også kontanthjælpsmodtager, men han var så velligt af samtlige kursister. Vi var vist det sidste hold der havde ham. Jeg har efterfølgende mødt ham, kommunen havde på dette tidspunkt ansættelsesstop, man skulle spare, så den kære jobkonsulent måtte igen bag i køen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top