Annonce

Dobbeltsejr i weekenden
RMB-Herlev_30_301211_BP.jpg
Foto: Arkiv
Ishockey Weekenden bød på to udebanesejre i forsæsonen for Rødovre Mighty Bulls. Fredag vandt holdet 2-0 over Herlev Eagles, mens Malmö-holdet IK Pantern søndag blev nedlagt med 4-2 af tyrene. Vi har talt med RMB-kaptajn Michael Smidt.

Træningskampe
Herlev Eagles – Rødovre Mighty Bulls 0-2
0-1 Mike Daugulis
0-2 Jannik karvinen

IK Pantern – Rødovre Mighty Bulls 2-4
(0-1, 0-1, 2-2)
09:34 0-1 Michael Smidt (Ekström)
31:24 0-2 Jannik Karvinen (Smidt)
40:32 1-2 ?
43:21 1-3 Andy Contois (Bau Hansen)
47:03 2-3 ?
51:02 2-4 Mathias Bau Hansen

Annonce

Rødovre Mighty Bulls fik den bedst tænkelige optakt til den første betydende kamp i sæsonen i næste weekend i pokalturneringen mod Gentofte Stars, da holdet i weekenden fik to træningssejre.

I fredags blev det til 2-0 ude mod rivalerne fra Herlev Eagles og søndag måtte svenske IK Pantern strække hals mod tyrene, der vandt 4-2.

Vi har talt med Rødovres kaptajn, Michael Smidt, der evaluerer på weekendens udfoldelser.

”Vi kan generelt være tilfredse med weekendens resultater. Vi har spillet to gode træningskampe, der har været tætte. Herlev manglede et par spillere, og vi kunne godt have fået en endnu tættere kamp. Men begge kampe har været på højt niveau, og vi har fået øvet alle de ting, vi træner på; opspil, powerplay og boxplay. Det hele har været der i de kampe, så vi kan være okay tilfredse,” siger han.

Fortsætte gode takter
Herlev er ikke oppe i fulde omdrejninger endnu grundet fraværet af nogen spillere.

”Vi vil nok få nogle endnu tættere kampe mod Herlev, når de er fuldtallige. Men det er meget rart at få testet deres nye målmand og generelt se, hvad de kan,” forklarer ’Smitty’ og fortsætter.

”Vi har haft en ganske fornuftig optakt med gode træningskampe. Vi vandt ikke mod Stjernen, men havde vi været mere effektive, var den måske også vundet. Der er god stemning, og vi har fået øvet en masse ting. Det hele sidder dog ikke i skabet endnu på nogen måde.”

Som nævnt gælder det Gentofte i næste weekends pokalkamp, og den opgave er holdet klar til ifølge kaptajnen.

”I kampen mod Gentofte skal vi bare fortsætte de gode takter, vi har haft indtil videre, så vi kan få endnu mere på plads frem mod sæsonstart,” lyder det.

De unge får chancen
Mighty Bulls har måttet sige farvel til nogle spillere den sidste tid, men dette påvirker ikke holdet i særlig negativ retning.

”Vi har snakket om, at det selvfølgelig aldrig er godt, når nogen stopper, da vi ikke har den bredeste trup. Men vi lider ikke under stoppene på nogen måder. Det er jo ikke tre-fem profiler, der er stoppet – det er enkelte spillere,” udtaler Smidt, der mener, at det måske ligefrem får holdet til at stå mere sammen.

”Vi klarer os, og et eller andet sted ryster det måske holdet mere sammen. Os, der er tilbage, må stå sammen og levere en god indsats. Mentalt er vi ikke blevet dårligere.”

Når ’ældre’ spillere vælger at forlade truppen, giver det til gengæld plads til yngre og mere uprøvede kræfter.

”Det er også chancen for de unge spillere, når der er spillere, der stopper. De ved, der er mulighed for spilletid, hvis de går ind og gør det godt. Man kan også mærke til træning, at de prøver at lære en masse. Der er ikke nogen af dem, der er blege for at gå ind og spille på det her niveau,” slutter Michael Smidt.

Rødovre Mighty Bulls møder Gentofte Stars på lørdag kl. 13.40 i Gentofte Skøjtehal. Hjemmeholdet tæller blandt andre de tidligere Rødovre-spillere Mikkel Nielsen og Anders Førster.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top