Annonce

DF’s værdier skader Rødovre
BLOG Den seneste tids udmeldinger fra Danske Folkeparti tegner et billede af et parti der på lang sigt vil være til skade for Rødovres udvikling. Det er ganske tydeligt at partiet ikke er optaget af at udvikle og fremtidssikre Rødovre, men hellere ønsker at afspore og marginalisere de værdier og den udvikling kommunen er inde i.

Den seneste tiders udmeldinger omkring Irma tårnet viser meget tydeligt hvor afsporet Dansk Folkeparti er ift. de værdier Rødovre står for. Irma-skiltet i sig selv symboliserer ikke Rødovre, men det var et udtryk for den industrielle udvikling som Rødovre og indbyggerne har gennemgået. En fornægtelse af dette, er ganske enkelt en fornægtelse af Rødovres udvikling.

Når man følger de punkter som partiet udtager til debat og forhandling, er det tydeligt at der tegnes et billede af et parti som ikke ønsker at bidrage til konstruktive løsninger af problemerne i vores by.

Annonce

Et godt eksempel på dette er den tidligere sag om at indføre et nyt affaldeshåndteringssystem i Rødovre. En sag der i sin enkelhed handlede om at fremtidssikre affaldshåndteringen i Rødovre. Her viser Danske folkeparti igen at deres vision med Rødovre, primært handler om stilstand og manglende udvikling. Uden nogen form for alternativ valgte partiet at stemme imod sagen, velvidende at flertallet vil tage ansvar for byens udvikling.

Seneste skud på stammen er partiets indædte forsøg på at slå politisk plat på Vest Badet. Med sædvanlig mangel på indsigt slynger partiet om sig med grundløse beskyldninger, der er med til at skabe et billede af et parti der på ingen måde forstår de demokratiske spilleregler som det kommunalpolitiske arbejder med.

Jeg håber at Dansk Folkeparti meget snart vil overveje hvilken rolle de ønsker at spille i kommunen. Det er tydeligt at deres destruktive værdier vil være skadelige for Rødovres langsigtede udvikling og ikke bidrage til det rige hverdagsliv.

Kommentarer

3 kommentarer om “DF’s værdier skader Rødovre”

 1. Erik Hansen siger:

  Kære Michael. Når du er færdig med at genere Dansk Folkeparti (som jeg i øvrigt ikke har nogen sympati for), så vil jeg foreslå dig, at du tager et kursus i at sætte kommaer. Det vil både gøre dine indlæg mere læsevenlige og højne seriøsiteten.

 2. Hans Houmøller siger:

  Erik, det du prioriterer med dine (manglende) kommaer er at sætte FORM over INDHOLD.

  I en debat bør man i sagens natur kun svare på et indlæg, hvis man bidrager med noget til indholdet, synes jeg, hvilket jeg gør med dette indlæg, mens du gør noget andet.

  Har du ingen kommentarer til indholdet i indlægget om DF’s værdier?

 3. bjarne petersen siger:

  Hans Houmøller : Hvad har DF værdi debat at gøre med Irmatårn og skralde ordning.?? Jeg er ligeglad med Irmatårn og skraldespand,.. I øjeblikker kører debatten på om der skal være højhus på en dejlig natur grund ..og der har DF en værdi holdning som svarer til den største del af Rødovres befolkning har. Hvad er din???.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top