Annonce

Decimeret hold slog til
RH_damer-bjerringbro_06_190212_BP.jpg
Foto: Arkiv
Håndbold Rødovre Håndboldklubs damer åbnede den nye sæson i 2. division med en sejr på 25-22 ude imod Hvidovre IF. Holdets nye træner, Jan Bækgaard, fortæller om et decimeret hold i forhold til sidste sæson, men som præsterede i premieren.

Hvidovre IF – Rødovre HK 22-25

Der er på forhånd ikke de store forventninger til RHs damer i den netop opstartede sæson 2012/2013. Holdet har nemlig været præget af stor udskiftning på næsten samtlige pladser og skal først spilles ordentligt sammen.

Annonce

Ikke desto mindre tog holdet fusen på naboerne fra Hvidovre, da den nye sæson blev skudt i gang i weekenden. Det blev til en sejr på 25-22.

”Holdet, vi stillede op med, var decimeret i forhold til sidste sæson med mange udskiftninger, og vi var ramt af nogle skader lige op til turneringsstarten. Det betød, at vi stillede op med to U18-spillere, og vi var vel egentlig ikke særlig godt stillet,” siger cheftræner Jan Bækgaard, der er den nye ansvarlige. Han fortsætter.

”Men vi fik en fin start og kom foran med et par mål i løbet af første halvleg. Vi førte også med to mål ved halvlegen.”

I anden halvleg fik damerne anderledes modstand og måtte arbejde endnu hårdere for premieresejren.

”Det vendte, og vi kom bagud med en enkelt i anden halvleg. Så havde vi heldigvis en positiv indstilling og knoklede og lykkedes med nogle ting. Vi var foran med fire mål, da der manglede fire-fem minutter, hvor de så fik lov at pynte på resultatet i sidste sekund,” siger Bækgaard.

”Det var rigtig positivt og U18-spillerne går også ind og leverer et fint bidrag, så det var en rigtig fightersejr.”

Ny start-syver
Startopstillingen til kampen mod Hvidovre var markant anderledes i forhold til sidste kamp i sidste sæson. Flere spillere har nemlig valgt at forlade klubben af flere årsager.

”Der er en del fra sidste sæson, der er flyttet videre. Der er en, som har valgt at prøve sig af på liganiveau, og nogle har valgt at trappe ned eller holde helt op. Jeg vil mene, at der er én spiller tilbage fra sidste sæsons start-syver,” lyde det.

Det er derfor ikke på holdets dagsorden at snakke om målsætninger og ambitioner på nuværende tidspunkt.

”Vi skal ikke sætte noget mål på, hvad vi tror, vi kan. Vi sætter næsen i sporet og arbejder uge for uge i øjeblikket for at få det til at hænge sammen. Ved juletid ser vi så, hvordan det ser ud,” slutter Jan Bækgaard.

Jan Bækgaard har været håndboldtræner i omkring 30 år, men det er hans første sæson som cheftræner for Rødovre Håndboldklubs damer. Næste opgave bliver på fredag i hjemmekampen mod FIF 2.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top