De unge drikker stadig!
Chrummer_druk.jpg
Foto: Sille Olesen
chrumme Vi taler og skriver og advarer om, at rygning og alkohol er skadeligt. Men de un- ger ryger og drikker som aldrig før.

Jeg besluttede mig for at finde ud af, HVORFOR. Så jeg var med til en 18-års fødselsdag og prøvede at holde trit med de unge.
Først fik jeg serveret 3 shots, som jeg skulle drikke lige med det samme. De http://www.popexams.com to første to skulle jeg bare sluge uden at smage og den 3. var uden alkohol. Jeg spurgte om jeg ikke bare kunne tage de 3 shots stille og roligt og efter hinanden. “Nej, nej, nej. Det er tricket. De to første er meget stærke og den 3. er alkoholfri. Og når du har drukket dem, så smager det lige som de der vingummi vampyr-flagermus!”
Hvad er meningen, med det? Hvis man havde lyst til noget som smager af vin- gummi vampyr-flagermus, hvorfor så ikke bare spise en vingummi vampyr-flagermus. Min klare fornemmelse var også, at den sidste af de 3 drinks, var den der gav smagen. De to andre var sikkert bare kogesprit. Det er vel det samme som, hvis man spiste en pose kaninlorte og sluttede af med en Blå Gajol (altså dem man kan tygge på). Hvorfor så ikke droppe droppe kaninlortene.
Jeg har været ude for, at en ung mand i mit hus, spurgte om jeg havde en gul Ga- jol. Da jeg kastede en ÆSKE Gajol over til ham, gloede han bare på æsken og så på mig, som var jeg en galning. Jeg er helt sikkert på, at han aldrig havde set eller smagt en gul Gajol halspastil.
Nå, men der  stod jeg i baren og drak med de unge og der gik det op for mig, hvorfor de unge er tæt på at være alkoholikere som 15 årige og jeg IKKE er det.
Hvis jeg skulle drikke da jeg var ung, så var det sgu ikke med mine forældres velsignelse. I dag køber forældrene sgu selv sprutten og sender ungerne afsted med et “Husk nu at I skal passe popexams på hinanden” og en pakke præservativer og en fortrydelsespille. Da jeg skulle på druk, måtte jeg sgu hugge bajerene over en måned – for der blev holdt mandtal. Og når man så endelig skulle drikke, så var det lunkne lavprisøl, Pisang Ambon og kirsebærvin. Det bliver man fandme ikke alkoholiker i, med mindre man har mistet tungen.
Nå, men hvad fanden. De unge drikker og ryger og ingen af dem gider, at tage siger en uddannelse. Så nu er jeg ved at overveje at skifte job. Jeg vil til at lave bænke til kommunen – for dem får de sgu da brug for !!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top