Annonce

Cheftræner afviser scoringskrise
avarta-b1908_27_220412_BP.jpg
Foto: Arkiv
Fodbold Avarta har lavet seks mål på syv sæsonkampe og har ikke scoret i de sidste tre hjemmekampe. ”Jeg vil ikke sige, vi har et scoringsproblem,” siger cheftræner Christian Grønbæk efter 0-0 mod Rishøj.

Måltørken fortsætter i Espelunden, men det er ikke fordi, Avarta ikke kreerer masser af gode muligheder for at sparke bolden i nettet.

”Vi spiller os til chancerne, vi får bare ikke sparket dem ind – og det skal vi blive ved med at arbejde på. Angribere er sådan nogle typer, at når de endelig får sparket den ind, så laver de 10 i rap. Vi vil arbejde hårdt for at få tur i den, og det skal nok komme,” siger Christian Grønbæk.

Annonce

Efter en god første halvdel af første halvleg faldt hjemmeholdet tydeligt i kadence.

”Da holdet brændte nogle stykker i starten, så faldt det lidt ned i gear, og det blev en form for indianerkamp, hvor vi gav nogle chancer væk. Vores målmand var dygtig og oppe på tæerne i dag, og det var ok med det ene point. Når vi spillede så ringe som i dag, så må man tage det, man kan få, og det var ét point i dag,” siger Avartas træner og omtaler begyndelsen af anden halvleg.

”Holdet ramte slet ikke gearet i starten af anden halvleg, og der var flere, som kørte ned. Det kan være et spørgsmål om spændingsniveauet, som der ikke kunne arbejdes med. Men sådan er fodbold en gang i mellem; der kommer også nogle dårlige kampe. Det gjorde der i dag, og så var det godt at komme herfra med ét point.

Afviser scoringsproblem
Scoringsproblem eller ej. Kendsgerningen er, at det er over 230 minutter siden, at Avarta sidst kunne juble over en scoring foran hjemmepublikummet.

”Jeg vil ikke sige, vi har et scoringsproblem. Vi kommer videre næste gang og bliver ved med at arbejde hårdt for det. Der er ikke nogen angribere her på vores hold, der ikke kan lave mål. De skal bare have tur i den. Så krise og scoringskise og alt det andet er noget værre pjat,” lyder det.

Kampen kan dog godt bruges til noget positivt set i forhold til samme type kamp i sidste sæson.

”Spillerne ved godt, at de kunne have præsteret noget mere. Man skal huske, at sidste år tabte vi rigtig mange af de kampe her, og så lå man pludselig under stregen. Nu fik vi ét point på en kamp, som vi havde tabt sidste år, og derfor var det flot. Vi skraber point sammen, og når man ikke rammer gearet og farten som mod Hvidovre, så er det ok,” slutter Christian Grønbæk.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top