Annonce

Back til Bulls
jan-jarabeki_06_100912_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen
ishockey: Den slovakiske back Ján Jarábek er klar for Rødovre Mighty Bulls.

Det var en smilende og imødekommende slovakisk back Ján Jarábek, der mødte Rødovre Lokal Nyt efter slovakkens første træning fredag morgen i Arenaen.

”Jeg landede i går aftes, så alt er nyt for mig. Men jeg er glad for min chance her i Rødovre, hvor jeg vil forsøge at vise mig frem,” sagde Jarábek, der meget naturligt har en fortid i østeuropæisk ishockey.

Annonce

”Jeg har spillet lige godt 100 kampe i den bedste slovakiske liga, men i sidste sæson spillede jeg i den ungarske liga, som også indeholder lande fra bl.a. Østrig. Det er en rimelig god liga, og jeg mener at kunne tilføre Rødovre noget positivt, selvom jeg ikke har det fjerneste kendskab til dansk ishockey.”

Han er ikke meget for at beskrive sig selv som ishockeyspiller.

”I sidste sæson var min rolle temmelig offensiv, men jeg kan også spille defensivt. Det er op til træneren at bestemme, hvad han vil have mig til,” siger Jarábek. Han fortsætter om sine forventninger i de nye omgivelser:

”Helt ærlig, jeg ved det ikke. Jeg har haft en træning her, så jeg kender ikke holdet eller ligaen. Nu vil jeg se frem til de første uger, så kan jeg sige noget mere. Det er jo for nemt at sige, at jeg vil være mester, for det vil alle jo.”

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top