Annonce

Åbent (hunde)hus
dyreinternatet1_280307_BP.jpg
Søndag den 16. september er der åbent hus i Dyreinternatet. Foto: Arkiv
dyr Normalt er det mennesket, som lukker deres kæledyr ind og ud derhjemme. Søndag den 16. september vender Dyreværnet billedet på hovedet, når de inviterer til åbent hus og et kig bag kulissen i Danmarks største dyreinternat.

“Fra uønsket til elsket.” Sådan kalder Danmarks største internat, Dyreværnets internat i Rødovre, temaet for det store åbne hus, som løber af stablen søndag den 16. september fra kl. 12.00 til 15.30. Her sætter Dyreværnet fokus på de flere end 1500 dyr, som Dyreværnet tager sig kærligt af og finder nye hjem til.
Men temaet er også det helt centrale omdrejningspunkt i foreningens arbejde med at sikre omsorg og kærlighed for familiedyr.

Bag kulissen
Til Dyreværnets åbent hus har man mulighed for at komme bag kulissen hos Danmarks største internat, opleve de miavende og logrende beboere og møde adoptivforældre, der fortæller om deres oplevelse med at få et dyr fra foreningen.
Dyreværnets medarbejdere skildrer adoptionsprocessen, og forenin-gens dyreværnsansvarlige holder foredrag om arbejdet med at redde dyr i nød.
Alt i alt byder dagen på et overflødighedshorn af oplevelser til dyreelskere i alle aldre.

Annonce

Gode råd fra eksperter
Dyrlæger vil komme med gode råd til, hvordan man plejer sine familiedyr og der vil være god rådgivning omkring den korrekte ernæring til de firbenede familiemedlemmer.
Der er også lejlighed til at gøre gode fund på internatets loppemarked eller købe forfriskninger og på den måde støtte foreningens arbejde.
“Hvis jeg havde mulighed for det, ville jeg definitivt putte både mand og børn ind i bilen og svinge forbi Dyreværnet til denne spændende dag. Der bliver oplevelser for alle, som har lyst til at tilbringe nogle vidunderlige timer i et hyggeligt og hjerteligt forum,” siger Signe Sehested Lund, direktør hos Dyreværnet.

Indsamling
 Hun understreger, at hele arrangementet er baseret på frivilliges indsats, og at alle midler, der bliver indsamlet denne dag, går ubeskåret til at hjælpe de flere end 1500 dyr, som Dyreværnet årligt modtager på internatet på Islevdalvej.
“Jeg håber inderligt, at arrangementet bliver en succes,” siger Signe Sehested Lund.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top