Annonce

25 år kun med kultur
kulturchef-johnfrobøse2.jpg
John Frobøse har stået i spidsen for kulturen i 25 år. Samarbejdspartnere, kollegaer og venner af Viften inviteres til reception den 7. september kl. 15-18 i Kulturhuset Viften.
jubilæum Han har hentet nogle af de største stjerner til byens største scene. På fredag fejrer John Frobøse 25 år som kulturhusleder i Viften.

Nogen vil mene at 25 år på samme sted, er 10 år for meget. Men hvorfor har John Frobøse så ikke skiftet job?
“At arbejde med kultur og de mennesker der frembringer den, er stærkt vanedannende,” starter jubilaren.
Kulturens udtryksformer er så mangfoldige, så der har været og vil altid
www.popexams.com være nye udfordringer der presser sig på, og så er det faktisk dybt berigende. Også for mig personligt at arbejde med kulturen, få skabt et publikum, og sat Rødovre på verdenskortet. Hjælpe foreninger og borgere med at få rammer stillet til rådighed,” siger John Frobøse, der kunne blive ved med at opremse de mange opgaver, der ligger og venter på at blive løst førend kulturen har fået den placering  i Rødovre  han ønsker og tror den vil få.

Nu har du sølvbryllup med kommunen – har det været et kærligheds- eller et fornuftsægteskab?
“Både og. Jeg er dybt taknemmelig for den store tillid kommunalbestyrelsen igennem alle årene har vist overfor Viften og vores aktiviteter –  det er så ikke altid at de spændende visioner vi har haft har kunnet indfries og her kommer fornuften så ind og hjælper en med at komme videre,” siger Frobøse og fortsætter:
“Herudover har jeg igennem alle årene haft et fantastisk  positivt samarbejde med alle kollegaer  i Rødovre Kommune, der næsten altid har forsøgt at gøre deres bedste for at vores projekter  er kommet godt af sted, selvom de af og til sikkert  har tænkt, at  de er lidt smågale derovre i http://www.popexams.com kulturhuset. Men kultur der vil noget, må jo gerne provokere og bringe folk på nye tanker.”

Annonce

Hvad har været det største øjeblik i Viftens historie?
“Da det på trods af store økonomiske og politiske vanskeligheder lykkedes at indvie Viften i 1989, og ellers er hver dag en stor dag selv om det lyder frelst. Men vi har haft rigtig mange store kunstnere forbi Rødovre med spændende og nogle gange kontroversielle forestillinger, og det har været stort at kunne præsentere dem for byens borgere.”

Kommer man til at lide af metaltræthed når man har set de samme bands flere gange?
“Som tidligere nævnt, byder kulturlivet stadig på nye udfordringer, nye navne, nye udtryksformer, nye konstellationer, nye publikummer, nye forventninger og for at være helt ærlig, så har Viften et rigtigt godt personale, der gør, at jeg ikke personligt behøver at være til stede hver gang der er en aktivitet i Viften. Men er der tale om et nyt navn eller ny aktivitet, så kan du være sikker på at se mig i Viften for det er jo en del at glæden ved at arbejde med kulturen, at se og opleve hvordan publikum nu tager imod de nye aktiviteter,” slutter han.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top