Annonce

129 mestre hyldet i Rødovrehallen
FIR-idraetspris_14_010912_BP.jpg
Rødovre Floorball Clubs herrer vandt prisen som Årets Idrætsudøver(e). Foto: Brian Poulsen
Foreningslederfest 2012 Der var en stor hyldest til kommunens i alt 129 mestre fra den forgangne sæson, da Rødovrehallen lørdag aften dannede rammen for en storstilet fest med 400 feststemte publikummer.

Der var store smil aftenen igennem hele vejen fra de bageste borde og op til den store scene i rampelyset foran flere hundrede publikummer i Rødovrehallen til Foreningslederfesten 2012.

Viceborgmester i Rødovre, Jan Kongebro, og formand i FIR, Poul Lundberg Andreasen, kunne efter fiskeforret og den store hovedretsbuffet uddele lykønskninger og pæne ord til de over 100 Rødovre-mestre fra den forgangne sæson.

Annonce

Der blev fra talerstolen især lagt vægt på vigtigheden af, at de unge konstant bliver mindet om, at det kan betale sig at være ihærdig og standhaftig med sin sport, hvis resultater skal opnås i de respektive sportsgrene.

129 mestre
Det var derfor med en tydelig ekstra stolthed i sindene, at kommunens 34 ungdomsmestre – fra tre forskellige idrætsgrene – indledte hædersseancen, der blandt andet bød på diplomer, gaver, roser og øredøvende klapsalver fra en feststemt idrætshal.

De 95 seniormestre skulle ikke snydes for samme kuldegysningsfremkaldende oplevelse. De i alt otte forskellige idrætspræstationer blev fejret på behørig vis én efter én, og publikum kunne fortsætte de stående ovationer nede fra hallens mange borde.

Aftenen var ikke kun for sejrsherrerne- og damerne, men også for de mange øvrige sportsudøvere – unge som gamle, der hver dag kæmper en brav kamp rundt i de forskellige sportsklubber i Rødovre. De ville dog ikke kunne dyrke deres sport uden hjælp fra de hundredvis af frivillige, der altid står klar i kulissen for at yde den bedste hjælp på vejen mod den store drøm for alle – at kunne fejre et mesterskab.

ROG stod for aftenens overraskelse, da et pigehold leverede en flot og gennemført opvisning på springmåtterne bag den opstillede scene. Herefter udgjorde dessert og kaffe optakten til resten af festaftenen, der bød på dans og live-musik til over midnat.

Ungdomsmestre sæson 2011/2012:

ROG: DM
CPH Allstars: DM til U16 skaterhockey
Hwarang Taekwondo Klub Rødovre: DM til Rasmus Lund Petersen 

Seniormestre sæson 2011/2012:

RSIK: DM til U20 (for tredje gang i træk)
Rødovre Atletik Club: DM på 100 m veteran til Eddie Jensen
Rødovre Skytteforening: Nordisk Mester til Gert Poulsen
Rødovre Floorball Club: DM for herrer
GIF-Orient, El-hockey: DM for niende gang i alt
Hwarang Taekwondo Klub Rødovre: DM til Moussa El Bahri og Surachet Singsorn
Rødovre Bokseklub: DM til Furcan Kilic
Yawara – Rødovre Jiu-Jitsu Klub: DM til Ida Marie Rahbek Bang

Kommentarer

2 kommentarer om “129 mestre hyldet i Rødovrehallen”

 1. Michael Jansson siger:

  Ja, det var en FORENINGSLEDERFEST. Åbenbart har RLN glemt alle de andre foreningsledere ud over sporten. Hvorfor er der ikke noget om årets Spejderleder ? f.eks. Hvis man læser artiklen, så skulle man tro at det var sportens fest…

 2. André Bentsen siger:

  Hej Michael
  Selvfølgelig har RLN ikke det, og det ved I også godt, når I ser hvor mange historier fra det frivillige foreningsliv vi bringer, ja vel sagtens hver eneste uge.

  Sagens kerne er, at der i næste uges avis kommer et flot 8 siders temaindstik om frivilligt arbejde. Her vil Årets Spejderleder blive en af de bærende historier. Indtil da må i væbne jer med tålmodighed.
  VH
  André

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top