Annonce

Unge vil redde barnet
gam3_ny.jpg
Flere gange om ugen kan unge fra Rødovre Syd dyrke gadeidræt under kyndig vejledning fra frivillige uddannede instruktører. Foto: Janus Engel Rasmussen
gadeidræt "De sender et godt signal til hele nabo- laget!" Boligsocial koordinator, Susanne Mikkelsen håber, at de unges initiativ vil smitte af på andre.

Flere gange om ugen kan unge fra Rødovre Syd dyrke gadeidræt under kyndig vejledning fra frivillige uddannede instruktører. Søndag den 2. september er det de unge selv, som skal være frivillige.
Det sker, når de hiver en dag ud af kalenderen for at samle ind til Red Barnet i forbindelse med den store landsdækkende indsamling.
Og det er et godt signal til områdets beboere og til andre unge i Rødovre, mener Cafébibliotekets boligsociale koordinator, Susanne Mikkelsen.
“Mange synes måske, at de her unge er nogle ballademagere, så jeg synes det er rigtig godt, at de viser, at de ikke kun tænker på sig selv, men på andre, og er villige til at gøre noget for nogen, der har det værre end dem selv,” siger hun.
Rollemodeller. “De frivillige i GAM3, som projektet hedder, har været nogle gode rollemodeller, og jeg synes det er sjovt, at de unge nu selv kan gå hen og blive det gennem deres indsamling til Red Barnet. Jeg ved i hvert fald, at de håber, at andre unge fra resten af Rødovre følger deres eksempel og også samler ind på dagen,” understreger Susanne Mikkelsen.
Hun er heller ikke i tvivl om, at initiativet vil være med til at skabe mere sammenhold og bedre stemning mellem brugerne af Multibanen og kvarterets øvrige beboere.
“Jeg håber det vil sprede sig,” siger hun.

free advice on how to make her want you backwhy your ex girlfriend what u as your frind she have a boy friend Does Text Your Ex Back Work text your ex backhow to get your ex back
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top