Annonce

Tre point i sæsonpremieren
avarta-herlev_33_050812_BP.jpg
Danny Jensen jubler efter sin scoring til 2-0. Foto: Brian Poulsen
Fodbold Avarta indledte søndag den ny sæson i 2. division øst, og modstanderen var Herlev på hjemmebanen i Espelunden. Kampen blev afgjort i første halvleg efter to scoringer af Avarta, og måltavlen viste også 2-0 ved dommerens slutfløjt.

Avarta – Herlev 2-0 (2-0)
1-0 Haydar Said (’23)
2-0 Danni Jensen (’37)
Tilskuere: 452

Avartas startopstilling (4-5-1): Rasmus Pryts – Hadi Meaidi (’75 Casper Johansen), Jesper Kristoffersen, Henrik Volquardsen, Ousmane Seck – Haydar Said (’57 Michael Ø. Poulsen), Morten Johansen, Daniel G. 98-364 Andersen, Jesper Larsen, Danni Jensen (’90 Lucas Mortensen) – Morten Seifert

Annonce

Sidst, Avarta og Herlev mødtes i Espelunden, var i en træningskamp med en Avarta-sejr på 2-0. Søndag eftermiddag var det så blevet alvor, da holdene atter tørnede sammen på Avartas hjemmebane i premieren på den ny sæson i 2. division øst.

Der var mødt et pænt antal tilskuere op til dagens match, og de blev hurtigt vidner til et Avarta-hold, der tog teten fra kampens begyndelse. Første store mulighed faldt efter et frisparksindlæg fra Danni Jensen, men Morten Seifert nåede ikke helt frem til bolden på modsatte stolpe.

Avarta var det mest boldbesiddende hold, men det skortede på de helt store chancer til de grønblusede. Men det var efter fuld fortjeneste, at Haydar Said bragte hjemmeholdet på 1-0 efter 23 minutter. Morten Seifert sendte et fladt indlæg ind til Said, der på den fjerneste stolpe sparkede bolden højt i målet uden chance for keeperen.

Herlev svarede igen kort efter, men Avarta-målmand Rasmus Pryts brillerede på stregen og hev en dobbeltredning ud af ærmet. Det var meget, meget tæt på en udligning, men stillingen blev ved 1-0.

Scoringen fra hjemmeholdet havde resulteret i, at Herlev var kommet længere frem på banen for at fremtvinge udligningen. Det var ikke desto mindre Avarta, der kunne bringe sig på 2-0 med otte minutter til pausen på en scoring af en Danni Jensen. Han modtog bolden på kanten af feltet, rykkede et par meter og sendte bolden flot MB3-230 ind i modsatte ende med et fladt skud.

Det var endnu en gang Herlev, der overtog spillet efter scoringen, men det blev ved 2-0 til Avarta efter 45 minutter.

Herlev overtog spillet
Det skulle hurtigt vise sig, at anden halvleg blev med total Herlev-dominans. Udeholdet trykkede fra begyndelsen Avarta i bund, men Herlev-mandskabet formåede ikke at omsætte det store spilovertag til nogen egentlige chancer. Hertil stod Avarta for kompakt rundt om eget mål.

Den første gode chance til Herlev faldt efter et kvarter, men bolden blev ekspederet lige over overliggeren. Avarta kom kort efter på et sjældent besøg i Herlevs felt, og det var lige ved og næsten efter et godt forsøg fra Daniel G. Andersen, der sendte bolden på stolpen.

Den ensidige forestilling fortsatte, men det var kun sporadisk, hvad Herlev fik kreeret foran Avartas mål. Et par farlige hjørnespark og en god og nærgående afslutning var, hvad udeholdet diskede op med.

Den resterende del af opgøret fortsatte med Herlev som det spilstyrende hold, men Avarta holdt flot stand og kunne efter fire minutters overtid juble over de tre point efter en 2-0-sejr i sæsonpremieren. En fortjent gevinst til hjemmeholdet på en solbeskinnet søndag i Espelunden.

Næste opgør for Avarta bliver på lørdag, hvor de gæster B 1908 kl. 13.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top