Annonce

Test mod Herlev i aften
RMB-AaB-QF7-2012_54_110312_BP.jpg
Rødovre spiller sin første træningskamp i aften, når Herlev lægger vejen forbi Arenaen. Foto: Brian Poulsen
Ishockey Rødovre Mighty Bulls skøjter forsæsonen i gang i aften med en testkamp mod Herlev Eagles i Rødovre Skøjte Arena. Vi har inden opgøret talt med cheftræner Brad Gratton.

Den første reelle træningskamp for Rødovre Mighty Bulls bliver spillet i aften, når lokalrivalerne fra Herlev Eagles kommer på besøg.

Tyrenes cheftræner, Brad Gratton, beretter om et hold, der har trænet hårdt den seneste uge.

Annonce

”Drengene har arbejdet hårdt både på og uden for isen i den sidste uge, og det vil de fortsætte med. Kampen mod Herlev bliver en test for drengene, der vil kunne vurdere, hvor de står henne i forhold til for eksempel deres kondition,” siger han til rnn.dk og fortsætter.

”Vi vil selvfølgelig alle sammen gerne vinde, men de her træningskampe er til for at forberede spillerne til sæsonen og for at lære vores system. Jeg kender de fleste af spillerne her på holdet, men de skal også indbyrdes forstå hinanden.”

Før den endelige sæsonstart i slutningen af september, kommer der en håndfuld testkampe, og det er en unik mulighed for at få nogle kampe i benene.

”Nu skal vi i gang med at spille nogle kampe, og spillerne har jo ikke spillet rigtigt siden i marts. Jeg vil tage alle spillere i brug i træningskampene, så jeg har en mulighed for at se alle an. Så man skal forvente at se alle fire kæder i brug, og så evaluerer vi derfra og ser på, hvad der skal korrigeres og ændres. Men det bliver godt at komme i gang med kampen mod Herlev,” slutter Brad Gratton.

Kampen i aften mod Herlev begynder kl. 20 i Rødovre Skøjte Arena, og der vil være mulighed for at se samtlige spillere i aktion.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top